18/05/2020

Ο Γιώργος Τράγκας συντονίζεται με τους ακροατές του μέσω διαδικτύου και YouTube

Από το κανάλι του στο YouTube ο Γιώργος Τράγκας θα επικοινωνεί με τους πολίτες στο εξής, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1». Σύμφωνα με αυτά τα οποία ο ίδιος ο Γ. Τράγκας επεσήμαινε στην ιστοσελίδα του crashonline, η διακοπή της συνεργασίας...

Από το κανάλι του στο YouTube ο Γιώργος Τράγκας θα επικοινωνεί με τους πολίτες στο εξής, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1».

Σύμφωνα με αυτά τα οποία ο ίδιος ο Γ. Τράγκας επεσήμαινε στην ιστοσελίδα του crashonline, η διακοπή της συνεργασίας με τα «Παραπολιτικά» οφείλεται σε παρέμβαση του Μαξίμου. Ο Γιώργος Τράγκας υπόσχεται πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη σχέση που τόσα χρόνια έχει δημιουργήσει με τους ακροατές του αλλά όπως φαίνεται η ρήξη του με τον σκληρό πυρήνα του Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη είναι πλέον γεγονός.

Εν αναμονή λοιπόν των εμφανίσεων του στο διαδίκτυο μέσω του YouTube...

Πηγή: zougla.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.