20/05/2020

Κοντά στον ΑΝΤ1 η «ωραία Ελένη»

Τα σενάρια για τη Μενεγάκη

Το τελευταίο διάστημα, έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία γύρω από το όνομα της Ελένης Μενεγάκη. Εξάλλου, η ίδια η παρουσιάστρια, αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» στον Alpha, έχει αφήσει υπονοούμενα πως την επόμενη χρονιά, δεν θα βρίσκεται στο κανάλι αλλά ούτε και στο τηλεοπτικό τοπίο. Τα σενάρια θέλουν την Ελένη Μενεγάκη, να έχει δώσει τα χέρια και να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ANT1.

Μάλιστα, διέρρευσε πως οι ιθύνοντες του ANT1 έχουν ήδη προχωρήσει σε ανασχεδιασμό του προγράμματος ώστε να βρουν τον κατάλληλο τηλεοπτικό χρόνο και χώρο για την παρουσιάστρια.

Το συμβόλαιο της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Alpha λήγει στις 31 Ιουλίου και είναι γεγονός πως ανάμεσα σε εκείνη και τον ANT1 υπάρχουν καλές σχέσεις, κάτι που αποδείχθηκε και τη φετινή χρονιά, καθώς αρκετά πρόσωπα του σταθμού του Αμαρουσίου φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της.

Η ίδια, δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα. Εξάλλου, είναι μια τακτική, την οποία ακολουθεί σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της πορείας.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.