25/06/2020

Το Over The Moon έρχεται στο Netflix

Το Netflix σε συνεργασία με το στούντιο Pearl (Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Kung Fu Panda 3) φέρνει στην πλατφόρμα του μια πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, με τίτλο “Over The Moon”. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Glen Keane που έχει οσκαρικές περγαμηνές για τις δουλειές του ως δημιουργού χαρακτήρων όπως αυτών της Ariel από το “Η Μικρή Γοργόνα”, του “Τέρατος” από...

Το Netflix σε συνεργασία με το στούντιο Pearl (Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης, Kung Fu Panda 3) φέρνει στην πλατφόρμα του μια πρωτότυπη ταινία κινουμένων σχεδίων, με τίτλο “Over The Moon”.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντούμε τον Glen Keane που έχει οσκαρικές περγαμηνές για τις δουλειές του ως δημιουργού χαρακτήρων όπως αυτών της Ariel από το “Η Μικρή Γοργόνα”, του “Τέρατος” από το “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, της Ποκαχόντας και του Ταρζάν.

Αυτή η παραγωγή αποτελείται και από όλα μεγάλα και βραβευμένα ονόματα μιας και παρών δηλώνει ο John Kahrs που έχει πάρει όσκαρ για το “Paperman”, ενώ την μουσική της ταινίας έχει αναλάβει ο Steven Price που πήρε όσκαρ για το soundrack της ταινίας Gravity.

Το σενάριο μας παρουσιάζει ένα μικρό κορίτσι που έχει πάρει απόφαση να φτιάξει έναν πύραυλο που θα την πάει ως το φεγγάρι με σκοπό να αποδείξει σε όλους πως υπάρχει η Θεά της Σελήνης εκεί.

Πρωταγωνιστούν οι Κάθι Ανγκ, Φιλίπα Σου, Ρόμπερτ Τζ. Τσιου, Κεν Τζεόνγκ, Τζον Τσο, Ρούθι Ανν Μάιλς, Μάργκαρετ Τσο, Κιμίκο Γκλεν, Αρτ Μπάτλερ και Σάντρα Ο.

Δείτε το “ΦΕΓΓΑΡΙ, ΣΟΥ ‘ΡΧΟΜΑΙ”, στο Netflix αυτό το φθινόπωρο: https://www.netflix.com/OvertheMoon

 

Πηγή: appleworldhellas.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 25/6/2020)

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.