29/06/2020

Ενεργοποιείται ξανά το ΕΣΡ, για τις κηραλοιφές του Κυριάκου Βελόπουλου

Την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις (κανονικές) συνεδριάσεις μετά από μήνες αδράνειας... Συγκεκριμένα, στις 06/07 τα μέλη του ΕΣΡ θα συζητήσουν για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας. Ο λόγος για τις περίφημες κηραλοιφές που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από...

Την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου, το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο επιστρέφει στις (κανονικές) συνεδριάσεις μετά από μήνες αδράνειας...

Συγκεκριμένα, στις 06/07 τα μέλη του ΕΣΡ θα συζητήσουν για ένα θέμα που απασχόλησε την επικαιρότητα στο ξεκίνημα της έξαρσης του κορωνοϊού στην χώρα μας. Ο λόγος για τις περίφημες κηραλοιφές που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή «Κόντρα και Ρήξη», η οποία μεταδίδεται σε διάφορα περιφερειακά κανάλια.

Στα επίμαχα επεισόδια της εκπομπής, που προβλήθηκαν στις αρχές Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε πως οι κηραλοιφές του έχουν θεραπευτικές ιδιότητες ακόμα και για τον Covid-19. Σε απολογία για το περιστατικό καλούνται τα κανάλια Alert, Βεργίνα Θεσσαλονίκης, Best Καλαμάτας, Epsilon, Epsilon Θεσσαλονίκης, Extra και Kontra.

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.