10/07/2020

ΕΕΤΤ: Ολοκληρώθηκε η Διαβούλευση για τη τροποποίηση Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων της DIGEA.

Ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με την τροποποίηση του Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο DIGEA-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε. Στη Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με την τροποποίηση του Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της εταιρείας με το διακριτικό...

Ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με την τροποποίηση του Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο DIGEA-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε.

Στη Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με την τροποποίηση του Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο DIGEA-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε. συμμετείχαν δύο ενδιαφερόμενοι με απαντήσεις χαρακτηριζόμενες από αυτούς ως εμπιστευτικές.

Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Διαβούλευσης αναφορικά με την τροποποίηση του Δικαιώματος Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής της εταιρείας με το διακριτικό τίτλο DIGEA-ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ Α.Ε. κατατέθηκαν εκπρόθεσμα οι ακόλουθες θέσεις της ΕΤΗΣΕΑ επί αυτής:

ΕΤΗΣΕΑ

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.