15/07/2020

Ετοιμάζουν τηλεοπτικές σειρές στο OPEN

Στη μυθοπλασία θα ποντάρει και το OPEN την επόμενη σεζόν με σκοπό να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του prime time. Δεν είναι τυχαίο που αυτή την περίοδο στο κανάλι της Παιανίας μελετούν προσεχτικά σε ποιες σειρές θα δώσουν το «πράσινο φως», εξετάζοντας… διαβάζοντας… και ξαναδιαβάζοντας σενάρια. Επιθυμία τους είναι να βγουν στον αέρα δύο σειρές και όπως φαίνεται δύο έχουν…

Στη μυθοπλασία θα ποντάρει και το OPEN την επόμενη σεζόν με σκοπό να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του prime time.

Δεν είναι τυχαίο που αυτή την περίοδο στο κανάλι της Παιανίας μελετούν προσεχτικά σε ποιες σειρές θα δώσουν το «πράσινο φως», εξετάζοντας… διαβάζοντας… και ξαναδιαβάζοντας σενάρια. Επιθυμία τους είναι να βγουν στον αέρα δύο σειρές και όπως φαίνεται δύο έχουν… προπορευθεί από τις υπόλοιπες με τη μία να είναι δραματική και η άλλη κωμική, όπως είναι και ο στόχος της διοίκησης να έχουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Καμία όμως από αυτές τις δύο δεν έχει την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. Αλλά πριν βιαστεί να πει κάποιος ότι τα… έσπασε με το OPEN να τονίσω ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είναι… εκτός συναγωνισμού έχοντας άριστες σχέσεις με το σταθμό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην έχει αφού η σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα ανέβασε πολύ ψηλά τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνοντας 21,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,9% στο δυναμικό κοινό. Οι υψηλές επιδόσεις της σειράς δεν ήταν μόνο στο φινάλε αλλά καθ’ όλη τη διάρκειά της αφού τα 32 επεισόδια σημείωσαν 21,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό.

Έτσι λοιπόν ο Μανούσος Μανουσάκης είναι εκτός… συναγωνισμού για να πάρει το «πράσινο φως» για την καινούργια σειρά που θα φέρει την υπογραφή του. Τώρα, επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει προτεραιότητά του σενάριο βασισμένο στο «1821» αλλά κάποια άλλη ιστορία που μάλιστα έχει συζητήσει με υψηλόβαθμους… πολύ υψηλόβαθμους αξιωματούχους του OPEN και φαίνεται ότι σε αυτή θα βασιστεί η καινούργια σειρά του. Αυτό πάντως που επίσης έχουν συμφωνήσει οι δύο πλευρές είναι ότι δεν υπάρχει θέμα… βιασύνης και όλα πρέπει να γίνουν προσεχτικά.

Άλλωστε, όπως ανέφερα η διοίκηση του σταθμού θα αποφασίσει τις άλλες δύο σειρές που θα βγάλει την επόμενη σεζόν και θα περιμένει τον Μανούσο Μανουσάκη… όσο χρειαστεί για να τους δώσει την καινούργια σειρά του…!

Πηγή: newsit.gr

 

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.