16/07/2020

Τίτλοι τέλους για την «Αυτοψία»

Η απόφαση είναι οριστική και την έλαβαν και οι δύο πλευρές, καθώς διατηρούν άριστες σχέσεις. Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να ολοκληρώσει την εκπομπή του, την «Αυτοψία», στον ALPHA σχεδιάζοντας όμως το επόμενο βήμα του. Βέβαια είναι περιττό να αναφέρω ότι ο Αντώνης Σρόιτερ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι ο βασικός παρουσιαστής του καθημερινού...

Η απόφαση είναι οριστική και την έλαβαν και οι δύο πλευρές, καθώς διατηρούν άριστες σχέσεις. Έτσι λοιπόν ο Αντώνης Σρόιτερ αποφάσισε να ολοκληρώσει την εκπομπή του, την «Αυτοψία», στον ALPHA σχεδιάζοντας όμως το επόμενο βήμα του.

Βέβαια είναι περιττό να αναφέρω ότι ο Αντώνης Σρόιτερ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι ο βασικός παρουσιαστής του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, αλλά αποφάσισε μαζί με τη διοίκηση του ALPHA η «Αυτοψία» να μην επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο, εκτιμώντας ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Ωστόσο είναι σίγουρο πως την επόμενη σεζόν εκτός από το καθημερινό ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το δελτίο ειδήσεων ο Σρόιτερ θα βρίσκεται στον αέρα κι ένα βράδυ τη βδομάδα με την καινούργια εκπομπή του. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι σε στούντιο αλλά είναι σίγουρο πως πολλά από τα θέματα που θα βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής θα απαιτούν και εξωτερικά γυρίσματα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα καθώς η καινούργια εκπομπή με τον Αντώνη Σρόιτερ είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο με σκοπό μία φορά τη βδομάδα να αναδεικνύει θέματα από την επικαιρότητα…!

Πηγή: newsit.gr

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.