17/07/2020

Ο νέος ρόλος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Big Brother»

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, όλοι αναρωτήθηκαν αν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επέστρεφε σε αυτό το ριάλιτι, το οποίο απογείωσε με το ύφος και το στυλ του. Τα στελέχη του καναλιού όντως ήρθαν σε επαφή μαζί του, ενώ όπως φαίνεται θα αναλάβει έναν ρόλο «έκπληξη» στο ανανεωμένο πρότζεκτ, που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα»...

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο νέος κύκλος του «Big Brother» στον ΣΚΑΪ, όλοι αναρωτήθηκαν αν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επέστρεφε σε αυτό το ριάλιτι, το οποίο απογείωσε με το ύφος και το στυλ του.

Τα στελέχη του καναλιού όντως ήρθαν σε επαφή μαζί του, ενώ όπως φαίνεται θα αναλάβει έναν ρόλο «έκπληξη» στο ανανεωμένο πρότζεκτ, που θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με το περιοδικό «Τηλέραμα», ο γνωστός παρουσιαστής θα έχει ρόλο σχολιαστή στα live της Κυριακής, ενώ θα είναι και ο μόνος άνθρωπος από τον «έξω κόσμο» που θα έχει επαφή με τους παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συναντάει τους διαγωνιζόμενους στο «Δωμάτιο της αλήθειας», όπου θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και να εκφράσουν τα παράπονα τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 17/7/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.