21/07/2020

ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ : «Η εργοδοσία "Alpha TV" για άλλη μια φορά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζόμενων τεχνικών»

«Η εργοδοσία "Alpha TV" για άλλη μια φορά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζόμενων τεχνικών», τονίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, καθώς όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του «με την απόφασή της για την κατάργηση των τμημάτων ENG-LINK, η εργοδοσία του "ALPHA TV" βάζει μπροστά στους εργαζόμενους τεχνικούς την προοπτική της παραίτησης/απόλυσης με αποζημίωση, με "υποσχετική" για πιθανή πρόσληψη...

«Η εργοδοσία "Alpha TV" για άλλη μια φορά ενάντια στα δικαιώματα των εργαζόμενων τεχνικών», τονίζει το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, καθώς όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του «με την απόφασή της για την κατάργηση των τμημάτων ENG-LINK, η εργοδοσία του "ALPHA TV" βάζει μπροστά στους εργαζόμενους τεχνικούς την προοπτική της παραίτησης/απόλυσης με αποζημίωση, με "υποσχετική" για πιθανή πρόσληψη σε εταιρεία παραγωγής ή "άλλη δουλειά" πιθανότατα με τσακισμένα εργασιακά δικαιώματα, που μπορεί να ξεκινούν από το χάσιμο της προϋπηρεσίας, τη μείωση μισθών, μέχρι ατομικές συμβάσεις με ελαστικές σχέσεις εργασίας, δηλαδή ένταση της εκμετάλλευσης».

«Το ίδιο "έργο"», συνεχίζει η ανακοίνωση, «το είχε ξαναζήσει ο κλάδος πριν λίγα χρόνια, τότε στον "ΑΝΤ1", πάλι με ευθύνη της πλειοψηφίας στο ΔΣ της ΕΤΙΤΑ».

Για άλλη μια φορά, προσθέτει, «καθαρή κοροϊδία της εργοδοσίας -προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της- με διαμεσολάβηση εκλεγμένων που οφείλουν να υπερασπίζονται τα εργατικά συμφέροντα». Μία εξέλιξη, συμπληρώνει, «που πατάει στις πολλαπλές αντεργατικές "διευκολύνσεις" που χρόνια τώρα προσφέρουν στους καναλάρχες διαδοχικά οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ».

Πηγή: 902.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.