31/07/2020

Κλείνει το «Έθνος της Κυριακής»;

Πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της έκδοσης του Έθνους της Κυριακής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανό αυτή την Κυριακή (02.08.2020) να κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας. Το Έθνος της Κυριακής με 15.000 φύλλα σηματοδοτεί το τέλος εποχής...

Πληροφορίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει στην αναστολή της έκδοσης του Έθνους της Κυριακής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι πιθανό αυτή την Κυριακή (02.08.2020) να κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της ιστορικής εφημερίδας.

Το Έθνος της Κυριακής με 15.000 φύλλα σηματοδοτεί το τέλος εποχής και για τους εργαζόμενους, για τους οποίους θα γίνει πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου.

Με δεδομένο ότι υπάρχουν εμπορικές υποχρεώσεις, μπορεί η απόφαση να αλλάξει την τελευταία στιγμή. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν τη Δευτέρα, ενώ κανονικά θα συνεχίσει να λειτουργεί το ethnos.gr.

Πηγή: zougla.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.