10/08/2020

«Πάρε το Δεύτερο μαζί σου» – Οι συχνότητες του Δεύτερου πανελλαδικά

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ακροατριών και των ακροατών του Δεύτερου στη διαδικτυακή δράση ενημέρωσης για τις συχνότητες ακρόασης του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα. Οι φίλες και οι φίλοι του Δεύτερου που ταξιδεύουν (και) αυτό το καλοκαίρι παίρνουν μαζί τους τον αγαπημένο τους σταθμό σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τη Ρόδο ώς τη Ζάκυνθο...

 «Πάρε το Δεύτερο μαζί σου»

Η διαδικτυακή δράση ενημέρωσης του Δεύτερου Προγράμματος για τις συχνότητες ακρόασης σε όλη την Ελλάδα

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ακροατριών και των ακροατών του Δεύτερου στη διαδικτυακή δράση ενημέρωσης για τις συχνότητες ακρόασης του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Οι φίλες και οι φίλοι του Δεύτερου που ταξιδεύουν (και) αυτό το καλοκαίρι παίρνουν μαζί τους τον αγαπημένο τους σταθμό σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τη Ρόδο ώς τη Ζάκυνθο, 24 καλοκαιρινές κάρτες ενημερώνουν για τις συχνότητες ακρόασης, ώστε να είμαστε πάντα συντονισμένοι.

Στη σελίδα του Δεύτερου στο Facebook [@defteroprogramma.fm] υπάρχουν συγκεντρωμένες οι κάρτες συχνοτήτων, για να συνεχίσετε το ραδιοφωνικό σας ταξίδι. Βρείτε τις, κοινοποιήστε σε φίλους, πείτε μας με μία λέξη μια αγαπημένη σας ανάμνηση από την περιοχή και κάντε την παρέα μας ακόμα μεγαλύτερη.

Επειδή η Ελλάδα δεν είναι όμορφη μόνο το καλοκαίρι, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας στο Facebook γιατί η «φθινοπωρινή εξόρμηση» ετοιμάζεται!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την ακρόαση στείλτε μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλή σας ακρόαση!

 Info

«Πάρε το Δεύτερο μαζί σου»

Η διαδικτυακή δράση ενημέρωσης του Δεύτερου Προγράμματος για τις συχνότητες ακρόασης σε όλη την Ελλάδα

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.