15/10/2020

Επεκτείνεται η συνεργασία ΕΡΤ – Digea

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Επεκτείνεται η συνεργασία ανάμεσα στους δύο παρόχους δικτύου, την ΕΡΤ και την Digea, σε ό,τι αφορά την τεχνική λειτουργία στα κέντρα εκπομπής. Μέχρι στιγμής, η ΕΡΤ χρησιμοποιεί υπηρεσίες του ιδιώτη παρόχου έναντι αμοιβής στα διάφορα κέντρα εκπομπής, ενώ το ίδιο, σε μικρότερο βαθμό, κάνει και ο ιδιώτης πάροχος δικτύου. Μόνο για τις τεχνικές διευκολύνσεις μέσα στο...

Επεκτείνεται η συνεργασία ανάμεσα στους δύο παρόχους δικτύου, την ΕΡΤ και την Digea, σε ό,τι αφορά την τεχνική λειτουργία στα κέντρα εκπομπής. Μέχρι στιγμής, η ΕΡΤ χρησιμοποιεί υπηρεσίες του ιδιώτη παρόχου έναντι αμοιβής στα διάφορα κέντρα εκπομπής, ενώ το ίδιο, σε μικρότερο βαθμό, κάνει και ο ιδιώτης πάροχος δικτύου.

Μόνο για τις τεχνικές διευκολύνσεις μέσα στο καλοκαίρι η ΕΡΤ πλήρωσε στην Digea σχεδόν 11.730 ευρώ, όπως προκύπτει από τα παραστατικά πληρωμής. Η συνεργασία τους ωστόσο μεγαλώνει και αφορά πλέον και τα κέντρα εκπομπής για τα οποία η ΕΕΤΤ έδωσε την κατεύθυνση της συνεγκατάστασης πομπών. Έτσι, στο κέντρο εκπομπής «Θολό Ποτάμι», στη Χίο, η ΕΡΤ προσφέρει τον οικίσκο που διαθέτει για την εγκατάσταση του δικού της αναμεταδότη στις εγκαταστάσεις της κρατικής τηλεόρασης. Η συνεργασία αυτή διευκολύνει την Digea για την τοποθέτηση και λειτουργία των ψηφιακών της πομπών, καθώς δεν απαιτείται να βρει οικόπεδα για αυτό.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.