21/10/2020

Το "Έλα στη θέση μου" του Alpha στην κορυφή της τηλεθέασης

Στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης βρέθηκε το «Έλα στη θέση μου», χθες Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha ήταν slot winner καταγράφοντας 15,3% (STAR 14,2%) στο δυναμικό κοινό 18-54. Για πέμπτη συνεχή σεζόν το «Έλα στη θέση μου» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προτίμησης των τηλεθεατών αποδεικνύοντας...

Στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης βρέθηκε το «Έλα στη θέση μου», χθες  Δευτέρα 19 Οκτωβρίου. Η αγαπημένη κωμική σειρά του Alpha ήταν slot winner  καταγράφοντας  15,3% (STAR 14,2%) στο δυναμικό κοινό 18-54. Για πέμπτη συνεχή σεζόν το «Έλα στη θέση μου» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή προτίμησης των τηλεθεατών αποδεικνύοντας ότι η φρεσκάδα, το χιούμορ του, οι ανατροπές, οι εκπλήξεις, όλα αυτά τα στοιχεία που το έχουν κάνει την αγαπημένη συντροφιά των  20:00, όχι μόνο  παραμένουν αναλλοίωτα αλλά χρόνο με το χρόνο γίνονται καλύτερα. Επίσης, την ίδια ημέρα,  η σειρά ήταν πρώτη στο γυναικείο κοινό 18-54 με 17,1% (ΣΚΑΪ 13%), ενώ 1.279.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό με τις περιπέτειες, τους έρωτες, τις χαρές και τις λύπες  των ηρών του.

Η αγαπημένη σειρά συνεχίζει δυναμικά και φέτος για 5η χρονιά!

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.