24/11/2020

Καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη Μενεγάκη

Τα δημοσιεύματα ωστόσο συνεχίζονται προφανώς γιατί η ωραία Ελένη πουλάει... Και δεν ήταν μόνο οι έντονες φήμες και τα δημοσιεύματα περί επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, κάπου διαβάσαμε πως έχει, ήδη, υπογράψει και συμβόλαιο. Το ψάξαμε λοιπόν ξανά το θέμα, μήπως και άλλαξε κάτι από χθες, αλλά επιβεβαιώσαμε ότι δεν έχει γίνει...

Τα δημοσιεύματα ωστόσο συνεχίζονται προφανώς γιατί η ωραία Ελένη πουλάει...

Και δεν ήταν μόνο οι έντονες φήμες και τα δημοσιεύματα περί επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στον ΑΝΤ1, κάπου διαβάσαμε πως έχει, ήδη, υπογράψει και συμβόλαιο.

Το ψάξαμε λοιπόν ξανά το θέμα, μήπως και άλλαξε κάτι από χθες, αλλά επιβεβαιώσαμε ότι δεν έχει γίνει καμία κίνηση προσέγγισης του ΑΝΤ1 προς την Ελένη. Οι σχέσεις και των δύο πλευρών είναι άριστες διαβεβαιώνουν αλλά δεν υπήρξε ποτέ κάποιος δίαυλος επικοινωνίας, με στόχο τη συνεργασία, ούτε προσωπικά από τον ίδιο τον Θοδωρή Κυριακού, ούτε από άλλα στελέχη του ΑΝΤ1.

Οπως καταλάβαμε δεν είναι και στη λογική του καναλιού οι μεγάλες οικονομικές απολαβές ενός τέτοιου προσώπου. Αλλωστε, γνωρίζουμε και από πρόσφατα ρεπορτάζ μας, ότι «τα τελευταία χρόνια ο ΑΝΤ1 δαπανά μεγάλα κεφάλαια σε ψυχαγωγία και μυθοπλασία, υψηλής ποιότητας, επιλέγοντας να επενδύει σε πολλές παραγωγές και πολλούς συνεργάτες και όχι σε ένα μόνο πρόσωπο».

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.