25/11/2020

Ανασχηματισμός στην prime time ζώνη του Alpha

Σε πλήρη ανασχηματισμό της prime time θα προχωρήσει ο Alpha από τον Ιανουάριο, προκειμένου να διεκδικήσει μια καλύτερη τύχη για τις σειρές μυθοπλασίας του και να καλύψει τα κενά του «Bachelor». Από την προσεχή εβδομάδα, το «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» αυξάνει τη συχνότητα μετάδοσής του από δύο σε τρία επεισόδια την εβδομάδα, κάτι που...

Σε πλήρη ανασχηματισμό της prime time θα προχωρήσει ο Alpha από τον Ιανουάριο, προκειμένου να διεκδικήσει μια καλύτερη τύχη για τις σειρές μυθοπλασίας του και να καλύψει τα κενά του «Bachelor». Από την προσεχή εβδομάδα, το «Μην αρχίζει τη μουρμούρα» αυξάνει τη συχνότητα μετάδοσής του από δύο σε τρία επεισόδια την εβδομάδα, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2021, με τη σειρά να καταλαμβάνει το slot των 21:00. Η ανατροπή έρχεται με τη σειρά «Αγγελική», η οποία αλλά- ζει ώρα μετάδοσης αλλά και συχνότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δραματική σειρά με τη Φιλαρέτη Κομνηνού θα μεταφερθεί από τις 21:00 στις 22:00, ενώ από τον Ιανουάριο θα μεταδίδεται τέσσερις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα με Πέμπτη) με ωριαίας διάρκειας επεισόδια. Η prime time θα ενισχυθεί και με νέο ψυχαγωγικό project, το οποίο αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Πηγή: Realnews  |  enikos.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 25/11/2020)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.