14/12/2020

Ανατροπή κι ευχάριστη έκπληξη: Εκπέμπει κανονικά το Volcano TV

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται απο το νησί της Σαντορίνης και συγκεκριμένα για το τηλεοπτικό κανάλι Volcano Tv. Όπως ανακοινώθηκε χτες το βράδυ κι ενώ όλοι περίμεναν (ακόμα κι οι άμεσοι συνεργάτες του σταθμού) ότι το Volcano TV θα σιγήσει μετά στην 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχουμε… παράταση και ενδεχομένως λύση του προβλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το Volcano TV εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες στο κανάλι 47 και στην συχνότητα 682.00 MHz και εκπέμπει κανονικά το πρόγραμμα του.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται απο το νησί της Σαντορίνης και συγκεκριμένα για το τηλεοπτικό κανάλι Volcano Tv.  Όπως ανακοινώθηκε χτες το βράδυ κι ενώ όλοι περίμεναν (ακόμα κι οι άμεσοι συνεργάτες του σταθμού) ότι το Volcano TV θα σιγήσει μετά στην 1 τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχουμε… παράταση και ενδεχομένως λύση του προβλήματος.

Αποτελεί ευχάριστη έκπληξη σε όσους σήμερα το πρωί επανασυντόνισαν τους τηλεοπτικούς δέκτες στις Κυκλάδες καθώς το κανάλι με έδρα την Σαντορίνη συνεχίζει την εκπομπή σήματος μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Μάλιστα και ο κος Πατηνιώτης με ανάρτησή του στα Social Media, σημειώνει ” Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα μέσα από τη συχνότητα του “Σαντορίνη 106.4FM”, σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του Παναγιώτη Μυτιλιναίου (13:00) ότι το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Volcano TV, θα συνεχίσει, κανονικά, τη λειτουργία του, στηρίζοντας την ενημέρωση, την πολυφωνία, και την ψυχαγωγία”.

Ας δούμε τι είχε αναφέρει χθες το απόγευμα ο Αντώνης Γάκης υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με το ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως άνθρωπος που ζει μέσα στα ΜΜΕ λόγω της φύσης εργασίας του (παιδαγωγός):

"Μαύρο στην Ελεύθερη Τηλεόραση των Κυκλάδων!

Με μια απαράδεκτη κίνηση η Digea και η παγερή αδιαφορία του υπουργού  Πέτσα της αμαρτωλής Λίστας με τα ΜΜΕ κλείνουν το Volcano TV, παρόλες τις νομικές και ουσιαστικές προσπάθειες της ιδιοκτησίας και των εργαζομένων που βρίσκονται μετέωροι.

Να βρεθεί λύση εδώ και τώρα με προσωπική παρέμβαση των αρμοδίων !

Το δικαίωμα στην ενημέρωση, στον πολιτισμό , στον αθλητισμό είναι δημόσιο αγαθό!

Δεν γίνεται να φιμωθεί ούτε να τεθεί σε ομηρία η Ελεύθερη Δημοσιογραφία!

Nα σταθούμε όλοι δίπλα  στην ιδιοκτησία και σε όλους τους εργαζόμενους του καναλιού διαχρονικά για όσα προσφέρουν με την ελπίδα έστω και την τελευταία στιγμή να συνεχίσει να εκπέμπει ο σταθμός όλων των κυκλαδιτών."

Πηγή: cyclades24.gr

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.