23/12/2020

Ρεκόρ σεζόν για τις «Άγριες Μέλισσες»

Το υψηλότερο ποσοστό για φέτος, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, κατέγραψαν χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου οι «Άγριες Μέλισσες». Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν, για άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά. Με ποσοστό 36,5%, οι «Άγριες Μέλισσες» προηγήθηκαν του ανταγωνισμού...

Το υψηλότερο ποσοστό για φέτος, από την αρχή της σεζόν μέχρι σήμερα, κατέγραψαν χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου οι «Άγριες Μέλισσες».

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ήταν, για άλλη μια φορά, στην κορυφή της τηλεθέασης, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις σε όλα τα κοινά.

Με ποσοστό 36,5%, οι «Άγριες Μέλισσες» προηγήθηκαν του ανταγωνισμού, στο δυναμικό κοινό 18-54, και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη διαφορά τους από το δεύτερο κανάλι να αγγίζει τις 25,8 μονάδες!

Στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 44,4%, ενώ και στους άνδρες η δυναμική της σειράς ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας το 33,5%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, 1.823.173 τηλεθεατές.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.