29/12/2020

Άγγιξε το 47,1% το χριστουγεννιάτικο «Rouk Zouk»

Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων το «Rouk Zouk» έπαιξε με τις «Άγριες Μέλισσες» και… κέρδισε σε εντυπώσεις αλλά και τηλεθέαση! Με οικοδέσποινα όπως πάντα τη Ζέτα Μακρυπούλια, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έβαλε τα καλά του, κατέκτησε την πρώτη θέση και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό περίπου 11 μονάδες.

Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων το «Rouk Zouk» έπαιξε με τις «Άγριες Μέλισσες» και… κέρδισε σε εντυπώσεις αλλά και τηλεθέαση!

Με οικοδέσποινα όπως πάντα τη Ζέτα Μακρυπούλια, το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, έβαλε τα καλά του, κατέκτησε την πρώτη θέση και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό περίπου 11 μονάδες.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, όταν το Άνω Διαφάνι βρέθηκε αντιμέτωπο με το Κάτω Διαφάνι, το «Rouk Zouk» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο κοινό 18-54, με ποσοστό 23,9%, καθηλώνοντας μπροστά στις οθόνες, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, 1.138.924 τηλεθεατές. Μάλιστα, οι άνδρες έκαναν Παραμονή Χριστουγέννων με το «Rouk Zouk», χαρίζοντας στο τηλεπαιχνίδι ποσοστό τηλεθέασης μέχρι και 37,2%.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, το «Rouk Zouk» ήταν και πάλι πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο κοινό 18-54, με ποσοστό 24,1%, ενώ τη μονομαχία Σεβαστέικου και Σταμιρέικου, είδαν, κατά μέσο όρο στο σύνολο του κοινού, 1.225.784 τηλεθεατές. Αξίζει να σημειωθεί πως στις γυναίκες, η τηλεθέαση χτύπησε κόκκινο, αγγίζοντας σε επιμέρους κοινό το 47,1%.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.