20/01/2021

Επίσημο trailer για το “Space Sweepers”, τη νέα sci-fi παραγωγή του Netflix

Μετά το μικρό teaser που δημοσιεύτηκε από το ασιατικό Netflix για το “Space Sweepers”, πλέον η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας αποκαλύφθηκε πλήρως. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε το επίσημο trailer του φιλμ, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ μεγάλη παραγωγή με τεράστιο budget και πρωταγωνιστές τους...

Μετά το μικρό teaser που δημοσιεύτηκε από το ασιατικό Netflix για το “Space Sweepers”, πλέον η νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας αποκαλύφθηκε πλήρως. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε το επίσημο trailer του φιλμ, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ μεγάλη παραγωγή με τεράστιο budget και πρωταγωνιστές τους Song Joong-Ki και Kim Tae-Ri.

Η ταινία λαμβάνει χώρα στο μακρινό 2092 και θα δούμε το Victory, ένα από τα πολλά διαστημόπλοια που επιβιώνουν μέσα σε διαστημικά συντρίμμια. Έτσι, ένας ιδιοφυής πιλότος μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του, θα ανακαλύψουν ότι δεν βρίσκονται μόνοι τους, αφού θα βρουν μέσα στο πλήρωμα και ένα 7χρονο κορίτσι, συνειδητοποιώντας ότι είναι ένα ανθρωποειδές ρομπότ.

Το Space Sweepers θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.

 

Πηγή:  unboxholics.com

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 20/1/2021)

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.