23/02/2021

Σταθερά βήματα ανόδου στα ποσοστά τηλεθέασης για την ενημερωτική εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega"

Έχοντας διανύσει ήδη το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν η καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ανήκει πλέον στις προτιμήσεις των τηλεθεατών που επιλέγουν να ενημερωθούν για τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας στο ξεκίνημα της ημέρας...

Έχοντας διανύσει ήδη το πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν η καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη ανήκει πλέον στις προτιμήσεις των τηλεθεατών που επιλέγουν να ενημερωθούν για τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας στο ξεκίνημα της ημέρας, με γρήγορο και άμεσο τρόπο. Η τηλεθέαση της εκπομπής έχει σταθεροποιηθεί πλέον σε διψήφια ποσοστά, απέναντι σε εκπομπές που μετράνε χρόνια στην ανταγωνιστική πρωινή ζώνη. Ενδεικτικά, η προηγούμενη εβδομάδα 15-19 Φεβρουαρίου για την «Κοινωνία ώρα MEGA» έκλεισε με ποσοστό 12,8% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 11,8% στο σύνολο, με τη μέση κάλυψη να φτάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο τηλεθεατές (921.761  τηλεθεατές). Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάλυψε επαρκώς όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών, τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία «Μήδεια» σε όλη τη χώρα αλλά και τα προβλήματα του ηλεκτροδοτικού δικτύου στην Αττική, τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του κορωνοϊού ενώ έφερε στο φως αποκλειστικότητες που έτυχαν διερεύνησης από τις αρχές για τους εμβολιασμούς εκτός λίστας.  

Με ρεπορτάζ όπου και όταν προκύπτει η είδηση, ζωντανές συνδέσεις από όλη την Ελλάδα, κοινωνικά θέματα, παρεμβάσεις που συζητούνται αλλά και πολλές αποκλειστικότητες, η ενημερωτική εκπομπή, «Κοινωνία ώρα MEGA» συνεχίζει το ίδιο δυναμικά και με συνέπεια να προσφέρει στους τηλεθεατές την πληρέστερη ενημέρωση καθημερινά από τις 05:30 το πρωί στο MEGA.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.