05/03/2021

Πρεμιέρα με πρωτιά για το ΒΙΝΥΛΙΟ στο OPEN με 16.9% στα δυναμικά κοινά

Το αγαπημένο «ΒΙΝΥΛΙΟ» επέστρεψε στο OPEN με ένα μεγάλο πάρτυ - δώρο στους τηλεοπτικούς του φίλους. Το τρελό τσικνοπάρτυ ήταν γεμάτο ενέργεια, χιούμορ, μουσική και χορό και κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών που του χάρισαν μια δυνατή πρωτιά. Στα δυναμικά κοινά 18-54 το ΒΙΝΥΛΙΟ έκοψε το νήμα με 16,9%, ενώ 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές...

Το αγαπημένο «ΒΙΝΥΛΙΟ» επέστρεψε στο OPEN με ένα μεγάλο πάρτυ - δώρο στους τηλεοπτικούς του φίλους. Το τρελό τσικνοπάρτυ ήταν γεμάτο ενέργεια, χιούμορ, μουσική και χορό και κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών που του χάρισαν μια δυνατή πρωτιά.

Στα δυναμικά κοινά 18-54 το ΒΙΝΥΛΙΟ έκοψε το νήμα με 16,9%, ενώ 1,8 εκατομμύρια τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για ένα λεπτό στο τηλεοπτικό πάρτυ.

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με όλους τους γνωστούς αγνώστους, έδωσαν μια νότα αισιοδοξίας στον εγκλεισμό, μεταφέροντας όλη τους τη γιορτινή και θετική διάθεση σε κάθε σπίτι.

Το ΒΙΝΥΛΙΟ επέστρεψε δυναμικά στο OPEN, κάθε Πέμπτη στις 21:00 με μια διαφορετική θεματική εκπομπή κάθε εβδομάδα.

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.