16/04/2021

Ανεβαίνει στη Nova το ΕΡΤFLIX

Γράφει ο Νίκος Μποζιονέλος

Γράφτηκε από: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σε συνεργασία της δημόσιας τηλεόρασης με τη συνδρομητική

Δικαίωμα αναμετάδοσης και προβολής του πλήρες… μενού της δημόσιας τηλεόρασης αποκτά η συνδρομητική πλατφόρμα της Forhnet μετά την επέκταση της μεταξύ τους σύμβασης.

Κυρίως όμως εντάσσεται ως επιλογή στο μενού της Nova το ΕΡΤFLIX, η υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ. «Περαιτέρω  θα  παρέχεται  τεχνική  διευκόλυνση  θέασης  για  τους συνδρομητές της NOVAτης εφαρμογής AndroidTV ERTFLIX μέσω ένταξης της στην  λίστα  των  προεπιλεγμένων  εφαρμογών  στο  μενού  των  νέων αποκωδικοποιητών της ((όταν αυτοί διατεθούν στην ελληνική αγορά)» ως αναφέρεται στη Διαύγεια.

Η σύμβαση ανανεώθηκε για το 2021-22, με δικαίωμα επέκτασης για έναν χρόνο ακόμη, και εντάσσει στη μετάδοση του μπουκέτου της ΕΡΤ τη δορυφορική ERT World με ελεύθερο σήμα αλλά και τη ραδιοφωνική «Φωνή της Ελλάδας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ενέκρινε ομόφωνα «τους όρους του συνημμένου στην εισήγηση κειμένου της σύμβασης αναμετάδοσης των προγραμμάτων της ΕΡΤ ΑΕ από την πλατφόρμα NOVA της εταιρίας FORTHNET MEDIA ΑΕ για δύο  ακόμη  έτη, ήτοι  από  1η  Ιανουαρίου  2021έως  την  31η Δεκεμβρίου  2022,  με  δυνατότητα  παράτασης  για  ένα  ακόμη  έτος  έως  31 Δεκεμβρίου 2023 με τους ίδιους όρους, έναντι ανταλλάγματος σε μετρητά ύψους 75.000,00 € πλέον ΦΠΑ το πρώτο έτος και 150.000,00 € πλέον ΦΠΑ για τα επόμενα και ανταλλάγματος σε διαφημιστικό χρόνο ύψους 275.000,00 € πλέον ΦΠΑ το πρώτο έτος και 200.000,00 € πλέον ΦΠΑ για τα επόμενα με την έκπτωση του τιμοκαταλόγου που λαμβάνει έως τώρα. Για το μέρος που αφορά διαφημιστικό χρόνο και την ισόποση δαπάνη που προκαλείται, απαιτείται, για τα έτη 2022 και 2023,  έκδοση  απόφασης  έγκρισης  πολυετούς  υποχρέωσης    σύμφωνα  με  τα προβλεπόμενα  στην  υπ'  αριθ.  2/2176/ΔΠΓΚ/9/1/2018  εγκύκλιο  του  Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους».

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.