15/06/2021

Σε πλατφόρμα VOD μετατράπηκε το site του ΑΝΤ1

Όποιος μπαίνει, πλέον, στο νέο site του ΑΝΤ1 έχει διαθέσιμα για on demand παρακολούθηση τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που προβάλλει τη φετινή σεζόν, ένα μέρος της πλούσιας ταινιοθήκης του και τη live stream μετάδοση του ΑΝΤ1 και του «αδερφού» Μακεδονία TV.

Όποιος μπαίνει, πλέον, στο νέο site του ΑΝΤ1 έχει διαθέσιμα για on demand παρακολούθηση τα δελτία ειδήσεων του καναλιού, τις ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές που προβάλλει τη φετινή σεζόν, ένα μέρος της πλούσιας ταινιοθήκης του και τη live stream μετάδοση του ΑΝΤ1 και του «αδερφού» Μακεδονία TV. Δίνοντας, έτσι, μια «γεύση» για το περιεχόμενο της νέας ΟΤΤ υπηρεσίας του σταθμού που ετοιμάζεται, του ΑΝΤ1+.

Επιπλέον, λόγω των ημερών, είναι ανεβασμένες οι εκπομπές για το Euro 2020 αλλά και παλαιότερες αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Όπως ο τελικός της... Τσεχοσλοβακίας με τη Δυτική Γερμανία από το μακρινό 1976, της Ελλάδας με την Πορτογαλία από το 2004 και της Πορτογαλίας με την Γαλλία από το 2016, σε ελληνική περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη.

Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πριν, είναι ότι πλέον η είσοδος στο antenna.gr γίνεται με δωρεάν εγγραφή, μέσω της Google, του Facebook κ.ά.

Πηγή: e-tetradio.gr

---

ΥΓ. Η πρόσβαση με χρήση browser Firefox δεν φαίνεται να υποστηρίζεται από τη νέα πλατφόρμα, σε αντίθεση με τους Chrome / Edge.

firefox ant1

 

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.