03/08/2021

Αντιδράσεις από WIND και Cosmote για την εκπομπή 5G της ΕΡΤ

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Χαμός όσον αφορά την πιλοτική μετάδοση του 5G από την ΕΡΤ, με ισχυρές αντιδράσεις από Wind και Cosmote TV και με επικρίσεις για τον ρόλο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΕΤΤ. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αρχικά η Wind, ξεκινώντας αλληλογραφία με την ΕΡΤ, και στη συνέχεια η Cosmote TV, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για...

Χαμός όσον αφορά την πιλοτική μετάδοση του 5G από την ΕΡΤ, με ισχυρές αντιδράσεις από Wind και Cosmote TV και με επικρίσεις για τον ρόλο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΕΕΤΤ. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, αρχικά η Wind, ξεκινώντας αλληλογραφία με την ΕΡΤ, και στη συνέχεια η Cosmote TV, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για την πιλοτική μετάδοση σήματος σε φάσμα που έχουν αγοράσει πολύ ακριβά από το Ελληνικό Δημόσιο. Η διεξαγωγή της λειτουργίας 5G ευρυεκπομπής (5G broadcast) έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία AR Media Service, αλλά διακόπηκε μετά τις αντιδράσεις των δύο εταιρειών, οι οποίες εξέφρασαν τα παράπονά τους και στον αρμόδιο υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη, από τις υπηρεσίες του οποίου φέρεται να δόθηκε το πράσινο φως υπό την ανοχή της ΕΕΤΤ. Στη συνέχεια, όμως επανήλθε στα τέλη της περασμένης βδομάδας.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.