15/10/2021

Η εταιρεία “Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας” αναλαμβάνει το έργο της καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης

Η εταιρεία “Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας” που λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναλαμβάνει το έργο της καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης. Το πρόγραμμα επιδότησης σε νοικοκυριά που δεν έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα συνεχίζεται και η 2η ψηφιακή μετάβαση δεν έλυσε κανένα απολύτως πρόβλημα στις παραμεθόριες περιοχές.

Η εταιρεία “Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας” που λειτουργεί υπό την εποπτεία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναλαμβάνει το έργο της καθολικής τηλεοπτικής κάλυψης. Το πρόγραμμα επιδότησης σε νοικοκυριά που δεν έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα συνεχίζεται και η 2η ψηφιακή μετάβαση δεν έλυσε κανένα απολύτως πρόβλημα στις παραμεθόριες περιοχές. Αντιθέτως σε ορισμένες περιοχές έχει προκαλέσει επιπλέον προβλήματα. Η αρμοδιότητα της υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης με τη συμμετοχή της Digea και της  Cosmote μεταφέρθηκε από τη γενική γραμματεία Τηλεπικοινωνιών στην ανώνυμη εταιρεία ΕΔΥΤΕ η οποία θα διαχειρίζεται και τα προβλεπόμενα κονδύλια.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.