08/11/2021

Πρώτα στον ΑΝΤ1+ οι ελληνικές σειρές παραγωγής του ΑΝΤ1

Αναδημοσίευση από typologies.gr

Τα νέα επεισόδια των σειρών «Άγριες Μέλισσες» και «Ήλιος» θα προβάλλονται πρώτα αποκλειστικά στη νέα, υπό κατασκευή, υπηρεσία του ANT1 (ΑΝΤ1+). Η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να υλοποιήσει το αρχικό της σχέδιο (είχε έγκαιρα γράψει η στήλη) για μετάδοση των νέων επεισοδίων των δύο σειρών...

Τα νέα επεισόδια των σειρών «Άγριες Μέλισσες» και «Ήλιος» θα προβάλλονται πρώτα αποκλειστικά στη νέα, υπό κατασκευή, υπηρεσία του ANT1 (ΑΝΤ1+). Η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να υλοποιήσει το αρχικό της σχέδιο (είχε έγκαιρα γράψει η στήλη) για μετάδοση των νέων επεισοδίων των δύο σειρών πρώτα στη συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+ και την προβολή τους δύο μέρες μετά στην ελεύθερη τηλεόραση.

Αυτό θα είναι το κίνητρο για να εγγράψει συνδρομητές στη νέα streaming πλατφόρμα ο ΑΝΤ1, παράλληλα με τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Γιώργος Καπουτζίδης και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου τo 2022 στο Κατάρ. O ANT1 έχει τη δυνατότητα διάθεσης σειρών της υπηρεσίας Peacock της NBC Universal.

Πηγή: typologies.gr

Κατηγορία Media News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.