Συζητήσεις στο satleo

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
gewrgios | 1-April-2020 | 11:19:01

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
babis3g | 1-April-2020 | 10:52:01

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
maarinos | 1-April-2020 | 10:06:01


Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 1-April-2020 | 1:48:01

Ειδήσεις . Music TV
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 | 13:25

Ρεβεγιόν στην ΕΡΑσπορ με τα τρία αδέλφια Διονυσίου

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, τραγούδι, συναίσθημα πολύ φαντασία και μεράκι θα υποδεχθεί η ΕΡΑσπορ 101,8 το νέο χρόνο. Η μουσική πανδαισία του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου της χώρας κορυφώνεται με τους αδελφούς Διονυσίου – Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή...

Με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, τραγούδι, συναίσθημα πολύ φαντασία και μεράκι θα υποδεχθεί  η ΕΡΑσπορ 101,8  το νέο χρόνο. 

Η μουσική πανδαισία του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου της χώρας κορυφώνεται  με τους αδελφούς  Διονυσίου – Άγγελο, Στέλιο και Διαμαντή, στο ρεβεγιόν της  Πρωτοχρονιάς αφιερωμένο στους  ακροατές.

Μέσα από  το στούντιο Ε της ΕΡΤ οι αδελφοί  Διονυσίου,  Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής  ερμηνεύουν  αθάνατες επιτυχίες του  αξέχαστου  Στράτου με αφορμή τα 30 χρόνια από την απουσία του μεγάλου ερμηνευτή .

Παράλληλα τα τρία αδέλφια Διονυσίου  θυμούνται τον πατέρα τους και  αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Μια οικογενειακή συνάντηση  αφιερωμένη αποκλειστικά στους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Γιατι η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει πάντα την ελληνική οικογένεια μεγαλώνοντας  και ενημερώνοντας όλες τις  γενιές  των Ελλήνων από την ίδρυση της. Με εμβληματικά τραγούδια, τα οποία καθόρισαν και διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας, τραγούδια που ενώνουν όλους τους Έλληνες και στοιχειοθετούν τη συλλογική μας μνήμη. Άλλωστε αθλητισμός σημαίνει πολιτισμός…

ΕΡΑσπορ σημαίνει  ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΘΕΙΤΕ  στην ΕΡΑσπορ 101,8.

Ο Πανταζής στην ΕΡΑΣΠΟΡ
Με γνωστούς ερμηνευτές του πενταγράμμου,  και ειδικά μουσικά αφιερώματα γνωστών λαϊκών τραγουδιστών  έδωσαν από την ΕΡΑσπορ χρώμα και φως τις τελευταίες μέρες του 2019. Πρώτος το χορό άνοιξε ο Λευτέρης Πανταζής στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων με ζωντανό πρόγραμμα αφιερωμένο στους ακροατές της ΕΡΑσπορ 101,8

Με αστείρευτο χιούμορ, γεμάτος ενέργεια, αλλά και την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό που τον διακρίνουν, στοιχεία που τον διατήρησαν στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, προκάλεσε «ταραχή» στο στούντιο της ΕΡΑσπορ, καθώς ερμήνευσε ζωντανά, με τη βοήθεια μια μικρής ορχήστρας, μεγάλες επιτυχίες του.

Παράλληλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν ξέχασε τις Ποντιακές ρίζες του και τιμώντας την καταγωγή του ερνημεύοντας παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια.

Η ΕΡΑσπορ 101,8 τίμησε το Θάνου Μικρούτσικο
Η ΕΡΑσπορ 101,8 τίμησε τη μνήμη του ραψωδού Θάνου Μικρούτσικου που πέρασε στην αιωνιότητα, μεταδίδοντας τραγούδια του, συναυλίες της ΕΡΤ στις οποίες συμμετείχε κ.ά. παρουσιάζοντας ουσιαστικά το οδοιπορικό ζωής του γνωστού συνθέτη. 

Γιατί η ΕΡΑσπορ 101,8 αναδεικνύει και αναγνωρίζει τις αξίες μέσα και εξω από τα γήπεδα! 

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.