21/01/2020

1 χρόνος Late Night 945 στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη το βράδυ η νυχτερινή ζώνη του Ράδιο Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε πέρυσι στις 21 Ιανουαρίου συμπληρώνει 1 χρόνο δυναμικής παρουσίας. Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 00.00-04.00 και παντρεύει ενημέρωση για όλα και ψυχαγωγία με τον καλύτερο τρόπο και με διαφορετικές μουσικές κάθε...

Την Τρίτη το βράδυ η νυχτερινή ζώνη του Ράδιο Θεσσαλονίκη που ξεκίνησε πέρυσι στις 21 Ιανουαρίου συμπληρώνει 1 χρόνο δυναμικής παρουσίας.

Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 00.00-04.00 και παντρεύει ενημέρωση για όλα και ψυχαγωγία με τον καλύτερο τρόπο και με διαφορετικές μουσικές κάθε νύχτα και την παρουσιάζει ο Μέσι της ραδιοφωνικής νύχτας Πέτρος Πετράκος. Μια εκπομπή που έχει φτάσει πριν λίγες μέρες να βγάλει 89 διαφορετικές γραμμές ακροατών στον αέρα μέσα σε 1,5 ώρα και έχει φανατικούς ακροατές που είτε εργάζονται είτε ακούνε από το σπίτι από τις 4 γωνιές του πλανήτη.

Με αφορμή τα γενέθλια στο στούντιο θα βρίσκονται ζωντανά οι καλλιτέχνες από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Χαλβατζής (Πάρε το Σκάνια) και Βίκυ Καρυώτη (Το πληρώνω) μαζί με ορχήστρα και θα τραγουδήσουν ζωντανά μαζί με άλλες εκπλήξεις.

Συντονιστείτε γιατί όπως έχουν πει ακροατές της εκπομπής "Όποιος ακούει μία φορά,απλά ξανακούει και μένει εδώ ξεχνώντας ό,τι άλλο ήξερε.

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.