24/07/2020

Στον Όμιλο Πολίτη ο Music 89,2

Ο Όμιλος Πολίτη, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 προκειμένου να επεκτείνει τη δραστηριότητα του στον τομέα του ραδιοφώνου, προχώρησε στην εξαγορά του σταθμού Music 89,2 από τον Όμιλο Ρέστη. Με τον Music 89,2 έρχεται να καλύψει και την περιοχή της ξένης mainstream μουσικής, συμπληρώνοντας το Portfolio των ραδιοφωνικών σταθμών του.

Ο Όμιλος Πολίτη, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102,2 και Μουσικός 98,6 προκειμένου να επεκτείνει τη δραστηριότητα του στον τομέα του ραδιοφώνου, προχώρησε στην εξαγορά του σταθμού Music 89,2 από τον Όμιλο Ρέστη.

Με τον Music 89,2 έρχεται να καλύψει και την περιοχή της ξένης mainstream μουσικής, συμπληρώνοντας το Portfolio των ραδιοφωνικών σταθμών του.

Η απόκτηση του Music 89,2 δίνει το επιχειρηματικό στίγμα του Ομίλου, που μέσα από την υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων επιτυγχάνει την ισχυροποίηση της παρουσίας του στην Ελληνική αγορά, στηρίζει την ανάπτυξη και θέτει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των άμεσων αλλά και των μακροπρόθεσμων στόχων του.

Πηγή: media.gr

Κατηγορία Music TV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.