11/01/2022

Ένα Τραγούδι Ακόμα: Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Κατερίνα Στανίση, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Δημήτρη Κόκοτα και την Τάνια Μπρεάζου

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 στο OPEN την Κατερίνα Στανίση, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Δημήτρη Κόκοτα και την Τάνια Μπρεάζου, σε μία μαγική βραδιά με πολλή μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 στο OPEN την Κατερίνα Στανίση, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Δημήτρη Κόκοτα και την Τάνια Μπρεάζου, σε μία μαγική βραδιά με πολλή μουσική και αγαπημένα τραγούδια.

Η Κατερίνα Στανίση, με τη χαρακτηριστική λαϊκή φωνή της, ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τη συνοδεύει στο πιάνο. Ακόμα αποκαλύπτει τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια της, πώς η ίδια τα διεκδίκησε ανάμεσα σε άλλους καλλιτέχνες και φυσικά αναφέρεται στη μεγάλη επιτυχία «Μυστικέ μου Έρωτα», ένα τραγούδι που έμελλε να γίνει δικό της από την αρχή. 

Στην παρέα τους έρχεται και ο Στέλιος Διονυσίου για να απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ ετοιμάζει και μια ωραία έκπληξη, μια μοναδική μουσική στιγμή με την Κατερίνα Στανίση. 

Τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος τραγουδάει όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους του. Τέλος, η Τάνια Μπρεάζου έρχεται να μας διασκεδάσει αλλά και να μας μαγέψει με την ιδιαίτερη φωνή της.  

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι ο Γιάννης Τσαμπάζης. Ο Γιάννης έχει μια βαριά λαϊκή φωνή και τραγουδάει παλιές επιτυχίες μεγάλων ερμηνευτών. Ο Στέλιος Διονυσίου δεν μπορεί να αντισταθεί στην ερμηνεία του και τον συνοδεύει στο αξέχαστο τραγούδι «Αποκοιμήθηκα» του «μεγάλου» Στράτου Διονυσίου. 

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά, με μοναδικές ερμηνείες και πολλά τραγούδια ακόμα… 

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στις 21:00 στο OPEN. 

Δείτε το τρέιλερ

Κατηγορία Music TV

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.