Ειδήσεις . News HDTV
Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 | 11:50

Η SES μεταφέρει 22 κανάλια UHD

Η SES αναφέρει ότι μεταφέρει πλέον 22 κανάλια Ultra HD στους δορυφόρους της, αυξημένα κατά 47% από έτος σε έτος. Κατά την Ημέρα των Επενδυτών, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 28 Ιουνίου, η SES δήλωσε ότι σήμερα μεταφέρει 7610 τηλεοπτικά κανάλια στο στόλο των δορυφόρων της (αύξηση 4%) και από αυτά τα 2496 ήταν σε High Definition (αύξηση 6% σε ετήσια...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η SES αναφέρει ότι μεταφέρει πλέον 22 κανάλια Ultra HD στους δορυφόρους της, αυξημένα κατά 47% από έτος σε έτος.

Κατά την Ημέρα των Επενδυτών, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 28 Ιουνίου, η SES δήλωσε ότι σήμερα μεταφέρει 7610 τηλεοπτικά κανάλια στο στόλο των δορυφόρων της (αύξηση 4%) και από αυτά τα 2496 ήταν σε High Definition (αύξηση 6% σε ετήσια βάση), που αντιπροσωπεύει ποσοστό διείσδυσης HD 33%. Ο αριθμός των ευρωπαϊκών καναλιών της SES ήταν περίπου 1800 κανάλια απλής ανάλυσης και 740 HD.

Η MX1, ιδιόκτητη εταιρεία δορυφορικής διανομής της SES, διαχειρίζεται πλέον 2750 κανάλια σε όλο τον κόσμο.

Η SES παρέθεσε τα στοιχεία του Euroconsult, τα οποία προβλέπουν ότι μέχρι το 2025 θα υπάρχουν περίπου 1116 κανάλια UHD (όχι όλα διαθέσιμα στους δορυφόρους της SES) από ένα σύνολο περίπου 47.300 καναλιών. Από αυτόν τον αριθμό, περίπου 22.485 θα είναι σε High Definition και αυτά τα κανάλια πιθανότατα θα αυξάνονται με ετήσιο ρυθμό περίπου 10% (CAGR).

Οι δυνατότητες για UHD ήταν σημαντικές και η "επιτάχυνση του UHD προσδίδει δυναμικό ανοδικού ρυθμού" όσον αφορά την εικόνα των εσόδων της SES.

Επιπλέον, η SES προσδοκούσε να αξιοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση για τηλεόραση στις αναπτυσσόμενες και τις αναδυόμενες αγορές, κυρίως στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική, όπου η Euroconsult προβλέπει αύξηση άνω του 35 τοις εκατό στον αριθμό των καναλιών μεταξύ των ετών 2016-2025.

http://advanced-television.com/2017/06/30/ses-carrying-22-uhd-channels/

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Fagor – Πυλώνες

Η αγορά σήμερα

11-04-2019

Fagor – Πυλώνες

Διαθέσιμη από την AMF Electronics είναι η σειρά επαγγελματικών πυλώνων της Fagor, που εξασφαλίζει υψηλής ασφάλειας τοποθέτηση κεραίας σε μεγάλα ύψη. Η σειρά διαθέτει τρία διαφορετικά τμήματα, το FG PNT 15, το FG TRT 25 και το FG BTR AT. Το FG PNT 15 έχει ύψος 1,5 μέτρα και αποτελεί...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.