14/05/2018

Το Μουντιάλ σε 4Κ στο Ισραήλ με τη βοήθεια της MX1

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Οι τηλεθεατές του Ισραηλινού Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού (IPBC) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2018 σε ανάλυση 4K HDR (High Dynamic Range), με τη βοήθεια της λύσης αναπαραγωγής 4K HDR της MX1, όπως ανακοίνωσε η SES hs. Ο πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιων μέσων...

Οι τηλεθεατές του Ισραηλινού Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Οργανισμού (IPBC) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου του 2018 σε ανάλυση 4K HDR (High Dynamic Range), με τη βοήθεια της λύσης αναπαραγωγής 4K HDR της MX1,  όπως ανακοίνωσε η SES hs.

Ο πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης MX1, θυγατρική της SES, προσφέρει μια πλήρως ελεγχόμενη και αυτοματοποιημένη λύση 24 ώρες το 24ωρο 7/7 η οποία περιλαμβάνει playout, προηγμένα γραφικά, υπηρεσίες κωδικοποίησης και υπηρεσίες παράδοσης καναλιών σε HDR 4K, ώστε οι τηλεθεατές του IPBC να μην χάσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο από τη δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η λύση αναπαραγωγής υψηλής απόδοσης προσφέρει επίσης εφεδρεία 1+1. Ο IBPC θα μεταδίδει ταυτόχρονα τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο αραβόφωνο κανάλι του, Makan 33.

https://advanced-television.com/2018/05/14/mx1-enables-uhd-world-cup-across-israel/

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.