14/05/2018

Το Canal+ προσφέρει το Apple TV 4K ως νέο αποκωδικοποιητή του στη Γαλλία

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο γαλλικός Όμιλος Canal+ προσφέρει τώρα το Apple TV 4K ως αποκωδικοποιητή στους συνδρομητές του στη Γαλλία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το Apple TV 4K ως αποκωδικοποιητή και να αποκτήσουν πρόσβαση στα προγράμματά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεχώς διευρυνόμενης επιλογής περιεχομένου 4K και HDR, του App Store, της Apple Music, της Siri...

Ο γαλλικός Όμιλος Canal+ προσφέρει τώρα το Apple TV 4K ως αποκωδικοποιητή στους συνδρομητές του στη Γαλλία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το Apple TV 4K ως αποκωδικοποιητή και να αποκτήσουν πρόσβαση στα προγράμματά τους, συμπεριλαμβανομένης μιας συνεχώς διευρυνόμενης επιλογής περιεχομένου 4K και HDR, του App Store, της Apple Music, της Siri και πολλά άλλα. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας λέει ότι οι συνδρομητές και οι νέοι πελάτες θα επωφεληθούν από την καλύτερη εμπειρία myCanal στην Apple TV 4K.

Το Apple TV 4K θα είναι διαθέσιμο από τις 17 Μαΐου για όλους τους συνδρομητές που έχουν εγγραφεί σε μια προσφορά OTT στη συνήθη τιμή ενός αποκωδικοποιητή Canal (€ 6 ανά μήνα).

https://advanced-television.com/2018/05/14/canal-to-offer-apple-tv-4k-stb/

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.