10/09/2018

Νέο ψυχαγωγικό κανάλι Ultra HD από τη βρετανική Virgin Media

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Ο βρετανικός όμιλος Virgin Media θα λανσάρει ένα νέο κανάλι ψυχαγωγικό κανάλι Ultra HD, που θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις του από τις 17 Σεπτεμβρίου. Το κανάλι Virgin TV Ultra HD θα διατίθεται αποκλειστικά στους πελάτες των πακετων Virgin TV Full House και VIP με δέκτη V6. Οι πελάτες αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μια συλλογή από βραβευμένες...

Ο βρετανικός όμιλος Virgin Media θα λανσάρει ένα νέο κανάλι ψυχαγωγικό κανάλι Ultra HD, που θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις του από τις 17 Σεπτεμβρίου. Το κανάλι Virgin TV Ultra HD θα διατίθεται αποκλειστικά στους πελάτες των πακετων Virgin TV Full House και VIP με δέκτη V6. Οι πελάτες αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν μια συλλογή από βραβευμένες δραματικές σειρές, ντοκιμαντέρ με όμορφες λήψεις, και πλησιάσουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής με μια επιλογή από συναυλίες hot-ticket, όλα σε UHD και χωρίς επιπλέον κόστος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ψυχαγωγικές σειρές όπως το Start Up με τον Martin Freeman, το Masters of Sex με πρωταγωνιστή τον Michael Sheen και το House of Cards, καθώς και ντοκιμαντέρ άγριας ζωής και φύσης στη Ζάμπια και το Βιετνάμ, καθώς και συναυλίες των Rolling Stones, Sting και Imagine Dragons. Ορισμένα από αυτά τα προγράμματα θα μεταδοθούν για πρώτη φορά στη βρετανική τηλεόραση, όπως το Start Up καθώς και το Shut Eye με την Isabella Rosselini και το Art of More με τον Dennis Quaid.

https://advanced-television.com/2018/09/10/4k-uhd-entertainment-channel-from-virgin/

 

Κατηγορία News HDTV

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.