Ειδήσεις . News HDTV
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 | 11:50

Η NAGRA εξασφαλίζει τη νέα πλατφόρμα 4K Android TV της United Group

Η NAGRA, εταιρεία του Kudelski Group και κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής προστασίας περιεχομένου και τηλεοπτικών λύσεων πολλαπλών οθονών, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφαλίζει την EON, μία νέα υπηρεσία βίντεο που ξεκίνησε από την United Group, κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε τέσσερις αγορές...

Η NAGRA, εταιρεία του Kudelski Group και κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής προστασίας περιεχομένου και τηλεοπτικών λύσεων πολλαπλών οθονών, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφαλίζει την EON, μία νέα υπηρεσία βίντεο που ξεκίνησε από την United Group, κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε τέσσερις αγορές: Σερβία (SBB), Σλοβενία (Telemach), Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Telemach) και Μαυροβούνιο (Telemach).

Η πλατφόρμα EON, που αναπτύχθηκε από το κέντρο καινοτομίας United Cloud της United Group, είναι η πρώτη υβριδική ανάπτυξη της 4K Android TV στα Βαλκάνια. Η EON προσφέρει την δυνατότητα αναπαραγωγής προγραμμάτων των τελευταίων 7 ημερών, περισσότερους από 12.500 τίτλους τοπικών και ξένων ταινιών και σειρών στο Video Club, καθώς και κάλυψη της Formula One και της La Liga σε 4K, και διάφορες προηγμένες λειτουργίες. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στα YouTube, Google Play Music, Google Play Movies & TV, μπορούν να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια από Google Play Games, καθώς και χιλιάδες άλλες εφαρμογές από το Google Play Store.

"Συγχαίρουμε την United Group για την έναρξη του EON και την παροχή προηγμένων λειτουργιών και υπηρεσιών στους συνδρομητές της", δήλωσε ο Thierry Legrand, εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων EMP της NAGRA. "Οι λύσεις μας για την προστασία περιεχομένου Conax είναι η τέλεια εφαρμογή για το EON και επέτρεψαν στην United Group να αναπτύξει γρήγορα την πλατφόρμα της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα της πλατφόρμας και του περιεχομένου της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την United Group, καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσουν υπηρεσίες EON και μελλοντικές υπηρεσίες. "

Η λύση Conax χωρίς κάρτες (cardless solution) βασίζεται στην εξαιρετικά ευέλικτη, ισχυρή ενοποιημένη back-end ασφάλεια Conax Contego. Μέρος του χαρτοφυλακίου προστασίας περιεχομένου προχωρημένων λύσεων και λύσεων ασφαλείας της NAGRA, το Conax Contego αναπτύσσεται για την απρόσκοπτη υποστήριξη και ενσωμάτωση όλων των μεγάλων τεχνολογιών και μορφών διανομής, συμπεριλαμβανομένων των UHD/4K, έξυπνων καρτών, cardless, ασφάλειας IPTV επόμενης γενιάς, υπηρεσίες πολλαπλών DRM / OTT και νέους συνδυασμούς υβριδικών δικτύων.

https://www.nagra.com/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TEOC

Η αγορά σήμερα

10-12-2018

TRIAX TEOC

Γρήγορα, σταθερά και με ασφάλεια, η σειρά Ethernet Over Coaxial Adapters της Triax παρέχει υπερσύγχρονο και αξιόπιστο ευρυζωνικό δίκτυο σε κάθε χώρο, χρησιμοποιώντας το υπάρχων ομοαξονικό δίκτυο της επίγειας τηλεόρασης. Υποστηρίζοντας την τελευταία τεχνολογία MoCA® 2.0 (Multimedia over Coax Alliance), οι adaptors...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Τεύχος 123

20-11-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 123

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, ρεπορτάζ από το 1ο σεμινάριο Fiber To The Room και το  μπλοκάρισμα δημοφιλών ιστοσελίδων με ταινίες και υπότιτλους. Με την ανάλυση 4Κ να κατακτά όλο και μεγαλύτερο ποσοστό στις πωλήσεις των τηλεοπτικών συσκευών, και το περιεχόμενο να αυξάνεται σιγά σιγά, αρχίζει να εμφανίζονται στον τεχνολογικό ορίζοντα και τα πρώτα δείγματα της ανάλυσης 8Κ, κυρίως από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με το επίσημο ξεκίνημα τηλεοπτικών εκπομπών αυτό το μήνα από την ΝHK, και παρουσιάσεις αντίστοιχων τηλεοπτικών συσκευών. Διαβάστε στο νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης για τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας, τις εφαρμογές της και τις δυσκολίες ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.