Ειδήσεις . News HDTV
Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 | 11:50

Η NAGRA εξασφαλίζει τη νέα πλατφόρμα 4K Android TV της United Group

Η NAGRA, εταιρεία του Kudelski Group και κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής προστασίας περιεχομένου και τηλεοπτικών λύσεων πολλαπλών οθονών, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφαλίζει την EON, μία νέα υπηρεσία βίντεο που ξεκίνησε από την United Group, κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε τέσσερις αγορές...

Η NAGRA, εταιρεία του Kudelski Group και κορυφαίος ανεξάρτητος προμηθευτής προστασίας περιεχομένου και τηλεοπτικών λύσεων πολλαπλών οθονών, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφαλίζει την EON, μία νέα υπηρεσία βίντεο που ξεκίνησε από την United Group, κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε τέσσερις αγορές: Σερβία (SBB), Σλοβενία (Telemach), Βοσνία και Ερζεγοβίνη (Telemach) και Μαυροβούνιο (Telemach).

Η πλατφόρμα EON, που αναπτύχθηκε από το κέντρο καινοτομίας United Cloud της United Group, είναι η πρώτη υβριδική ανάπτυξη της 4K Android TV στα Βαλκάνια. Η EON προσφέρει την δυνατότητα αναπαραγωγής προγραμμάτων των τελευταίων 7 ημερών, περισσότερους από 12.500 τίτλους τοπικών και ξένων ταινιών και σειρών στο Video Club, καθώς και κάλυψη της Formula One και της La Liga σε 4K, και διάφορες προηγμένες λειτουργίες. Οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση στα YouTube, Google Play Music, Google Play Movies & TV, μπορούν να κατεβάζουν και να παίζουν παιχνίδια από Google Play Games, καθώς και χιλιάδες άλλες εφαρμογές από το Google Play Store.

"Συγχαίρουμε την United Group για την έναρξη του EON και την παροχή προηγμένων λειτουργιών και υπηρεσιών στους συνδρομητές της", δήλωσε ο Thierry Legrand, εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων EMP της NAGRA. "Οι λύσεις μας για την προστασία περιεχομένου Conax είναι η τέλεια εφαρμογή για το EON και επέτρεψαν στην United Group να αναπτύξει γρήγορα την πλατφόρμα της, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ακεραιότητα της πλατφόρμας και του περιεχομένου της. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την United Group, καθώς συνεχίζουν να αναπτύσσουν υπηρεσίες EON και μελλοντικές υπηρεσίες. "

Η λύση Conax χωρίς κάρτες (cardless solution) βασίζεται στην εξαιρετικά ευέλικτη, ισχυρή ενοποιημένη back-end ασφάλεια Conax Contego. Μέρος του χαρτοφυλακίου προστασίας περιεχομένου προχωρημένων λύσεων και λύσεων ασφαλείας της NAGRA, το Conax Contego αναπτύσσεται για την απρόσκοπτη υποστήριξη και ενσωμάτωση όλων των μεγάλων τεχνολογιών και μορφών διανομής, συμπεριλαμβανομένων των UHD/4K, έξυπνων καρτών, cardless, ασφάλειας IPTV επόμενης γενιάς, υπηρεσίες πολλαπλών DRM / OTT και νέους συνδυασμούς υβριδικών δικτύων.

https://www.nagra.com/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.