02/01/2015

Τέλος η δορυφορική εκπομπή για την Andalucía TV

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το ισπανικό περιφερειακό κανάλι Andalucía TV διέκοψε τις δορυφορικές της εκπομπές μέσω του Hispasat 1E (30°W) και του Astra 1L (19,2°Ε). Το πρόγραμμα του καναλιού αποτελείται ένα μίγμα των προγραμμάτων των δύο βασικών περιφερειακών καναλιών της Ανδαλουσίας, του Canal Sur TV και του Canal Sur 2. H δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ανδαλουσίας, RTVA (Radio Television...

Το ισπανικό περιφερειακό κανάλι Andalucía TV διέκοψε τις δορυφορικές της εκπομπές μέσω του Hispasat 1E (30°W) και του Astra 1L (19,2°Ε). Το πρόγραμμα του καναλιού αποτελείται ένα μίγμα των προγραμμάτων των δύο βασικών περιφερειακών καναλιών της Ανδαλουσίας, του Canal Sur TV και του Canal Sur 2.

H δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ανδαλουσίας, RTVA (Radio Television de Andalucía) λέει ότι τα προγράμματα θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα μέσω καλωδιακής και IPTV τηλεόρασης, από τα δίκτυα της ΟΝΟ, Telecable και Movistar, καθώς και ως υπηρεσία on demand, στο διαδίκτυο.

Όμως η απόφαση να διακοπεί η δορυφορική μετάδοση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ιδιοκτήτες δορυφορικών κατόπτρων, που διαμαρτύρονται για την εξαφάνιση του δορυφορικού σήματος.

http://www.broadbandtvnews.com/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.