03/04/2015

Αποκλειστικές πρώτες εικόνες από το OTE TV go Κύριο

Γράφτηκε από: N.D.
Τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τη νέα online υπηρεσία OTE TV go εξασφάλισε το Digitaltvinfo.gr, και σας τις παρουσιάζει. Η υπηρεσία – που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της πλατφόρμας να παρακολουθούν το πρόγραμμα του OTE TV σε tablet, laptop ή smartphone – είναι ουσιαστικά έτοιμη και αναμένεται...

Τις πρώτες αποκλειστικές εικόνες από τη νέα online υπηρεσία OTE TV go εξασφάλισε το Digitaltvinfo.gr, και σας τις παρουσιάζει. Η υπηρεσία – που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της πλατφόρμας να παρακολουθούν το πρόγραμμα του OTE TV σε tablet, laptop ή smartphone – είναι ουσιαστικά έτοιμη και αναμένεται να διατεθεί εμπορικά μέσα στον Απρίλιο. Διαθέτει τα ελεύθερα κανάλια (Mega, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, κλπ), καθώς και τα κινηματογραφικά και αθλητικά του OTE TV, αλλά και θεματικά κανάλια (σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά κοκ), ενώ δίνει τη δυνατότητα ενοικίασης ταινιών από τις υπηρεσίες on demand, αλλά και υπηρεσία replay. Η ανάλυση της εικόνας στα κανάλια HD είναι 720p.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.