06/04/2015

Το 4G δεν μειώνει τη χρήση του Wi-Fi

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η αυξανόμενη υιοθέτηση του 4G δεν έχει οδηγήσει σε μείωση της χρήσης των υπηρεσιών Wi-Fi, από τους ολλανδούς καταναλωτές, σύμφωνα με έρευνα του Telecompaper Consumer Panel. Μόνο το 19% των συνδρομητών υπηρεσιών 4G λένε ότι χρησιμοποιούν λιγότερο το Wi-Fi, ενώ το 77% λένε ότι οι ταχύτερες υπηρεσίες 4G δεν έχουν οδηγήσει σε μείωση...

Η αυξανόμενη υιοθέτηση του 4G δεν έχει οδηγήσει σε μείωση της χρήσης των υπηρεσιών Wi-Fi, από τους ολλανδούς καταναλωτές, σύμφωνα με έρευνα του Telecompaper Consumer Panel. Μόνο το 19% των συνδρομητών υπηρεσιών 4G λένε ότι χρησιμοποιούν λιγότερο το Wi-Fi, ενώ το 77% λένε ότι οι ταχύτερες υπηρεσίες 4G δεν έχουν οδηγήσει σε μείωση της χρήσης του Wi-Fi. Γύρω στο ένα τρίτο λένε ότι χρησιμοποιούν περισσότερο τις υπηρεσίες Wi-Fi, μετά την μετάβαση τους σε 4G από υπηρεσίες 3G.

Οι συνδρομές 4G οδηγούν όμως σε μεγαλύτερη χρήση δεδομένων. Περισσότεροι από 1 στους 5 συμμετέχοντες στην έρευνα, είπαν ότι παρακολουθούν περισσότερο βίντεο μετά την μετάβαση σε 4G, το 17% στριμάρει περισσότερη μουσική, και το 14% παρακολουθεί συχνότερα υπηρεσίες VoD. Οι ολοένα και μεγαλύτερες οθόνες των smartphone υποστηρίζουν επίσης την αυξημένη χρήση δεδομένων.

http://www.telecompaper.com/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.