15/05/2015

Κοντά σε μια αναβάθμιση του NovaBox 831HD

Γράφτηκε από: N.D
Συνεχίζονται απ ότι μαθαίνουμε, οι δοκιμές σε κλειστό ενδοεταιρικό κύκλο, για μια προσεχή αναβάθμιση firmware του δέκτη της Nova, NovaBox 831HD.
Συνεχίζονται απ ότι μαθαίνουμε, οι δοκιμές σε κλειστό ενδοεταιρικό κύκλο, για μια προσεχή αναβάθμιση firmware του δέκτη της Nova, NovaBox 831HD. Για το θέμα σας είχαμε ενημερώσει σχετικά και τον Γενάρη ( https://www.digitaltvinfo.gr/news/media-news/item/13685-anavatmisi-stous-dektes-tis-nova ) αλλά για κάποιους λόγους που δε γνωρίζουμε υπήρξε καθυστέρηση στο release του νέου firmware. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μας, βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των δοκιμών. Πέρα απο την ανανέωση στο menu interface του δέκτη, μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που μάθαμε είναι ότι μετά τη νέα αναβάθμιση θα δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να τοποθετούν ενα κοινό usb stick στο δέκτη τους (πχ 8GB) και να αποκτούν δυνατότητα pause - rewind του live προγράμματος!  
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.