16/06/2015

Μ.Τσαμάζ : Ο OTE TV μας εκπλήσσει συνεχώς ευχάριστα!

Γράφτηκε από: N.D

Την ικανοποίησή του για την πορεία του OTE TV εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μ. Τσαμάζ, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, την Τρίτη 9 Ιουνίου.

Την ικανοποίησή του για την πορεία του OTE TV εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ κος Μ. Τσαμάζ, σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε σε δημοσιογράφους, την Τρίτη 9 Ιουνίου.

«Στο ξεκίνημα του OTE TV χρειάστηκε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις (ποιο δορυφόρο να επιλέξουμε, απόκτηση δικαιωμάτων, επένδυση) και δε διαψευστήκαμε. Ο OTE TV σήμερα έχει ξεπεράσει ήδη τους 375.000 συνδρομητές και είναι πάνω από του στόχους που είχαμε θέσει. Κάθε χρονιά μας λένε να μην είμαστε τόσο επιθετικοί και τελικά ο OTE TV μας "διαψεύδει" ευχάριστα.»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε ο OTE TV θα κάνει break even, ο κος Τσαμάζ παραχώρησε το λόγο στον εκτελεστικό γενικό διευθυντή του ΟΤΕ, Κο Ζαχαρία Πιπερίδη, ο οποίος δήλωσε πως ο OTE TV θα κλείσει το 2015 με έσοδα πάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για το 2016 αυτά αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια.

Μετά από μια σύντομη αναφορά στο OTE TV go, o κος Τσαμάζ αναφέρθηκε επίσης και στο OTE TV Hybrid, μια νέα υπηρεσία που θα λανσαριστεί το Νοέμβριο και θα συνδυάζει χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το συνδρομητή, το interactivity(πχ on demand δυνατότητες) της IPTV πλατφόρμας, με την καλύτερη εικόνα που προσφέρει η δορυφορική. Θα παντρεύονται δηλαδή τα πλεονεκτήματα της κάθε πλατφόρμας, για τη δημιουργία μιας νέας, που σύμφωνα με τα λεγόμενα, θα εκτοξεύσει την εμπειρία θέασης του συνδρομητή σε νέα επίπεδα.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι δέκτες να λάβουν το update που θα κάνει κάποια στιγμή release o OTE TV για να αναβαθμιστούν σε υβριδικούς. Οι υπάρχοντες δέκτες του OTE TV (εκτός από τα πρώτα πρώτα μοντέλα) είναι συμβατοί. Για τη χρήση της νέας υπηρεσίας οι δέκτες θα πρέπει να είναι συνδεδεμένοι και μέσω ethernet.

Στην ερώτηση εάν μετά την απόκτηση του Champions και του Europa League αλλά και της γενικότερης εικόνας που παρουσιάζει ο OTE TV, φτάνει η στιγμή που θα προσπεράσει τη Nova σε αριθμό συνδρομητών, ο κος Τσαμάζ δήλωσε:

"Εμείς ακολουθούμε τη δική μας πορεία. Μέλημα μας είναι να πιάνουμε τους οικονομικούς μας στόχους και δεν αγχωνόμαστε να περάσουμε μπροστά. Σιγά σιγά όλα θα έρθουν. Ο OTE TV μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουμε να έχει ξεπεράσει τις 400.000 συνδρομητές, και η Nova σήμερα είναι στους 500.000. Πιστεύω σε 1 με 1 1/2 χρόνο θα έχουμε περάσει στην πρώτη θέση. Αλλά επαναλαμβάνω δεν αγχωνόμαστε ...".

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις θεωρείται αρκετά πιθανό ο OTE TV να ξεπεράσει τη Nova κάποια στιγμή μέσα στο 2016.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.