06/08/2015

Η Hispasat επεκτείνει τη διανομή της σε όλη την Ευρώπη

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η Hispasat συμφώνησε με έναν όμιλο που είναι ιδιοκτήτης του επίγειου δορυφορικού σταθμού (teleport) του Goonhilly (νοτιοδυτικά της Αγγλίας), για να επεκτείνει τις υπηρεσίες διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου σε όλη την Ευρώπη. Ένας από τους αναμεταδότες του δορυφόρου Hispasat 1E (30 μοίρες δυτικά), θα χρησιμοποιήσει μία από τις κεραίες αυτού του...

Η Hispasat συμφώνησε με έναν όμιλο που είναι ιδιοκτήτης του επίγειου δορυφορικού σταθμού (teleport) του Goonhilly (νοτιοδυτικά της Αγγλίας), για να επεκτείνει τις υπηρεσίες διανομής τηλεοπτικού περιεχομένου σε όλη την Ευρώπη.

Ένας από τους αναμεταδότες του δορυφόρου Hispasat 1E (30 μοίρες δυτικά) θα χρησιμοποιήσει μία από τις κεραίες αυτού του teleport για να διανείμει περιεχόμενο στα τρία επόμενα χρόνια. Κατά τη περίοδο αυτή, το Goonhilly θα αναπτύξει μία πλήρη αλυσίδα μετάδοσης.

Η ισπανική δορυφορική εταιρεία λέει ότι η συμφωνία αυτή θα της επιτρέψει να προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ευελιξία για τις εκπομπές – σε νοικοκυριά με απευθείας δορυφορική λήψη, σε καλωδιακά δίκτυα ή και στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, αλλά ακόμα και για την πραγματοποίηση εκπομπών σε DVB-S ή DVB-S2 – έτσι ώστε οι τηλεοπτικοί φορείς να μπορούν να αποφύγουν τα παραδοσιακά εμπόδια που αντιμετωπίζουν όταν θέλουν να διανείμουν τις προσφορές τους, τόσο σε σχέση με το κόστους, όσο και με τις καθυστερήσεις.

http://www.telesatellite.com/actu/45735-hispasat-va-elargir-sa-distribution-toute-europe.html

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.