08/10/2015

Ταχύτητες έως και 375 Mbps εμπορικά διαθέσιμες για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την COSMOTE

- Απίστευτη εμπειρία Mobile Internet - ακόμα ευκολότερα, ποιοτικότερα, αμεσότερα - Το Samsung Galaxy S6 edge+, μόνο στην COSMOTE με ταχύτητες έως και 375 Mbps

Ταχύτητες έως και 375 Mbps κάνει διαθέσιμες στους καταναλωτές, πρώτη στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, η COSMOTE σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη τη χώρα. Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες data αναβαθμίζουν εντυπωσιακά την εμπειρία που απολαμβάνουν...
Ταχύτητες έως και 375 Mbps κάνει διαθέσιμες στους καταναλωτές, πρώτη στην Ελλάδα και από τους πρώτους στην Ευρώπη, η COSMOTE σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση της υπηρεσίας σε όλη τη χώρα.

Οι νέες υπερυψηλές ταχύτητες data αναβαθμίζουν εντυπωσιακά την εμπειρία που απολαμβάνουν οι πελάτες. Με ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο έως 375Mbps, η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, γίνονται ακόμα ευκολότερες, ποιοτικότερες και πιο άμεσες, ενώ η λήψη μεγάλων αρχείων ολοκληρώνεται ασύλληπτα γρήγορα.

Μόνο στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το Samsung Galaxy S6 edge+ με ταχύτητες έως και 375Mbps αποκλειστικά μέσω του δικτύου COSMOTE. Το πρώτο 4G+ Smartphone στην Ελλάδα που υποστηρίζει τις νέες απίστευτες ταχύτητες είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο εταιρειών στην εμπορική διάθεση πρωτοποριακών Smartphones. Το Samsung Galaxy S6 edge+ διατίθεται στο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Η COSMOTE κατάφερε να διαθέσει εμπορικά τις νέες ταχύτητες αξιοποιώντας τις αυξημένες δυνατότητες του δικτύου της, μετά την πρόσφατη απόκτηση νέου φάσματος στα 800MHz και 2,6GHz και μέσω της τεχνολογίας LTE Advanced - 3xCarrier Aggregation (3CA). Οι δοκιμές σε εργαστηριακό επίπεδο ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο ενώ στη συνέχεια αξιολογήθηκε η επίδοση του νέου δικτύου σε πραγματικές συνθήκες και η διαλειτουργικότητά του με τα υφιστάμενα δίκτυα κινητών επικοινωνιών.

Με την εμπορική διάθεση ταχυτήτων έως και 375 Mbps, η COSMOTE εδραιώνει την τεχνολογική της υπεροχή και επιβεβαιώνει τη σταθερή επένδυσή της στην εμπειρία του πελάτη. Η COSMOTE συνεχίζει να ενισχύει τις ταχύτητες και την κάλυψη του δικτύου της, καταγράφοντας συνεχείς πρωτιές στην αγορά και επιβεβαιώνοντας ότι προτεραιότητά της είναι να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της.

Ήδη, χάρη στις εκτεταμένες επενδύσεις της εταιρείας, το δίκτυο 4G της COSMOTE είναι το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, υπερέχοντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό[1], καθώς είναι διαθέσιμο στο 77% του πληθυσμού της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cosmote.gr[1] Βάσει δημοσιευμένων στοιχείων κάλυψης 4G στα επίσημα sites των παρόχων κινητής τηλεφωνίας.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.