Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 | 16:51

GOLD βραβείο για τη χρήση της εφαρμογής compareONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία

- Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής προμηθειών της cosmoONE για Νοσοκομεία και άλλους φορείς

GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση...
GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση με ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, που προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών των Νοσοκομείων βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των χρηστών. Επιπλέον, συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, λόγω της δυνατότητας πρόσβασης μέσω cloud που παρέχει, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

Μέσα στο 2015, το compareONE τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία από δέκα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών μέσω fax και e-mail, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

Η εφαρμογή compareONE-«Ηλεκτρονική Έρευνα Αγοράς, Συλλογής και Διαχείρισης Προσφορών», μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον διεπαφής (interface), βοηθά τα Νοσοκομεία να ανταποκριθούν πλήρως στις διαδικασίες σύνταξης και αποστολής αιτημάτων, αναζήτησης και πρόσκλησης προμηθευτών, καθώς και λήψης, αξιολόγησης και αρχειοθέτησης των απαντήσεών τους σε ηλεκτρονικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και διαφάνειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η cosmoONE κατανοεί απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες της Αγοράς και ειδικά των Δημόσιων Νοσοκομείων. Η εφαρμογή compareONE, με την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της, βελτιώνει σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά και μετασχηματίζει τις διαδικασίες προμηθειών. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιχειρησιακής λειτουργίας της cosmoONE, η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή για δοκιμαστική πιλοτική χρήση σε οποιονδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, ή άλλο Φορέα το επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει έμπρακτα τα υπαρκτά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

20-10-2017

Golden Interstar G-200 4K TV BOX

Τα νέα OTT TV Box της γερμανικής Golden Interstar είναι διαθέσιμα από την Ψηφιακή Τεχνολογία. Τα G-150/G-200 επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχονται με προεγκατεστημένο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Τεύχος 109

20-09-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 109

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα.Είναι γνωστό ότι οι πλέον δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές της παγκόσμιας αγοράς προβάλλονται σε Α προβολή, ταυτόχρονα με την πρεμιέρα τους στην Αμερική, αποκλειστικά από τα συνδρομητικά πακέτα NOVA και COSMOTE TV. Εμείς, ενόψει νέας σαιζόν, συλλέξαμε τις καλύτερες από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.Ο Οκτώβριος αναμένεται καυτός για την ψηφιακή TV στη χώρα μας, αφού έχει εξαγγελθεί ότι θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός των αδειών TV. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο, καθώς και άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως την ακύρωση του διαγωνισμού των 156 πομπών της ΕΡΤ, μέσα από την στήλη Media News, της Ματίνας Παπαχριστούδη.Η νέα σεζόν ξεκίνησε και τα πρώτα νέα π...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved