Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 | 16:51

GOLD βραβείο για τη χρήση της εφαρμογής compareONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία

- Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής προμηθειών της cosmoONE για Νοσοκομεία και άλλους φορείς

GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση...
GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση με ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, που προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών των Νοσοκομείων βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των χρηστών. Επιπλέον, συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, λόγω της δυνατότητας πρόσβασης μέσω cloud που παρέχει, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

Μέσα στο 2015, το compareONE τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία από δέκα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών μέσω fax και e-mail, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

Η εφαρμογή compareONE-«Ηλεκτρονική Έρευνα Αγοράς, Συλλογής και Διαχείρισης Προσφορών», μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον διεπαφής (interface), βοηθά τα Νοσοκομεία να ανταποκριθούν πλήρως στις διαδικασίες σύνταξης και αποστολής αιτημάτων, αναζήτησης και πρόσκλησης προμηθευτών, καθώς και λήψης, αξιολόγησης και αρχειοθέτησης των απαντήσεών τους σε ηλεκτρονικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και διαφάνειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η cosmoONE κατανοεί απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες της Αγοράς και ειδικά των Δημόσιων Νοσοκομείων. Η εφαρμογή compareONE, με την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της, βελτιώνει σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά και μετασχηματίζει τις διαδικασίες προμηθειών. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιχειρησιακής λειτουργίας της cosmoONE, η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή για δοκιμαστική πιλοτική χρήση σε οποιονδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, ή άλλο Φορέα το επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει έμπρακτα τα υπαρκτά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GLOBO GL 1000PLUS

Η αγορά σήμερα

16-07-2018

GLOBO GL 1000PLUS

Η εταιρία AMF Electronics διαθέτει την νέα κεραία επίγειας λήψης Globo GL 1000Plus. Πρόκειται για επαγγελματική κεραία υψηλής απόδοσης, η οποία προορίζεται για εξωτερική εγκατάσταση και είναι ανθεκτική στο νερό και την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι ιδανική για περιοχές με δύσκολες συνθήκες λήψης, έχει απολαβή 16,5dB και είναι συμβατή με το...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Τεύχος 119

17-07-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 119

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του. Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε. Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες. Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISI...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.