Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 | 16:51

GOLD βραβείο για τη χρήση της εφαρμογής compareONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία

- Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής προμηθειών της cosmoONE για Νοσοκομεία και άλλους φορείς

GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση...
GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση με ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, που προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών των Νοσοκομείων βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των χρηστών. Επιπλέον, συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, λόγω της δυνατότητας πρόσβασης μέσω cloud που παρέχει, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

Μέσα στο 2015, το compareONE τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία από δέκα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών μέσω fax και e-mail, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

Η εφαρμογή compareONE-«Ηλεκτρονική Έρευνα Αγοράς, Συλλογής και Διαχείρισης Προσφορών», μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον διεπαφής (interface), βοηθά τα Νοσοκομεία να ανταποκριθούν πλήρως στις διαδικασίες σύνταξης και αποστολής αιτημάτων, αναζήτησης και πρόσκλησης προμηθευτών, καθώς και λήψης, αξιολόγησης και αρχειοθέτησης των απαντήσεών τους σε ηλεκτρονικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και διαφάνειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η cosmoONE κατανοεί απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες της Αγοράς και ειδικά των Δημόσιων Νοσοκομείων. Η εφαρμογή compareONE, με την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της, βελτιώνει σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά και μετασχηματίζει τις διαδικασίες προμηθειών. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιχειρησιακής λειτουργίας της cosmoONE, η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή για δοκιμαστική πιλοτική χρήση σε οποιονδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, ή άλλο Φορέα το επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει έμπρακτα τα υπαρκτά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Η αγορά σήμερα

14-03-2018

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Πωλείται αμερικανικού τύπου δορυφορικό κάτοπτρο με 5 μ. διάμετρο, μάρκας DH, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή ευκαιρίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972010774

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved