Ειδήσεις . News
Παρασκευή, 4 Δεκέμβριος 2015 | 16:51

GOLD βραβείο για τη χρήση της εφαρμογής compareONE σε 10 Δημόσια Νοσοκομεία

- Δωρεάν δοκιμαστική χρήση της πρωτοποριακής εφαρμογής προμηθειών της cosmoONE για Νοσοκομεία και άλλους φορείς

GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν. H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση...
GOLD βραβείο κατέκτησε η cosmoONE, στα evolution awards 2016, για τη «Xρήση της εφαρμογής compareONE από Δημόσια Νοσοκομεία», στην κατηγορία Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.

H εφαρμογή compareONE είναι μια 360ᵒ λύση με ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, που προσφέρει τη δυνατότητα αυτοματοποίησης διαδικασιών προμηθειών των Νοσοκομείων βελτιστοποιώντας την καθημερινή εργασία των χρηστών. Επιπλέον, συμβάλλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών κλίμακας, λόγω της δυνατότητας πρόσβασης μέσω cloud που παρέχει, χωρίς την ανάγκη εσωτερικής ΙΤ υποδομής.

Μέσα στο 2015, το compareONE τέθηκε σε επιχειρησιακή λειτουργία από δέκα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, αντικαθιστώντας το σύστημα λήψης οικονομικών προσφορών μέσω fax και e-mail, με ένα σύγχρονο σύστημα με κοινό interface για Νοσοκομεία και προμηθευτές.

Η εφαρμογή compareONE-«Ηλεκτρονική Έρευνα Αγοράς, Συλλογής και Διαχείρισης Προσφορών», μέσα από ένα εξαιρετικά φιλικό περιβάλλον διεπαφής (interface), βοηθά τα Νοσοκομεία να ανταποκριθούν πλήρως στις διαδικασίες σύνταξης και αποστολής αιτημάτων, αναζήτησης και πρόσκλησης προμηθευτών, καθώς και λήψης, αξιολόγησης και αρχειοθέτησης των απαντήσεών τους σε ηλεκτρονικό φάκελο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφάλειας και διαφάνειας.

Ο Γενικός Διευθυντής της cosmoONE, κ. Θανάσης Πετμεζάς, παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Η βράβευση αυτή, επιβεβαιώνει ότι η cosmoONE κατανοεί απόλυτα τις πραγματικές ανάγκες της Αγοράς και ειδικά των Δημόσιων Νοσοκομείων. Η εφαρμογή compareONE, με την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της, βελτιώνει σημαντικά την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά και μετασχηματίζει τις διαδικασίες προμηθειών. Με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων επιχειρησιακής λειτουργίας της cosmoONE, η εταιρεία θα διαθέσει την εφαρμογή για δοκιμαστική πιλοτική χρήση σε οποιονδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο, ή άλλο Φορέα το επιθυμεί, προκειμένου να διαπιστώσει έμπρακτα τα υπαρκτά οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της».

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Icecrypt HDM100

Η αγορά σήμερα

14-12-2017

Icecrypt HDM100

Η Ψηφιακή Τεχνολογία παρουσιάζει τον νέο HDMI modulator, Icecrypt HDM100, που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, χάρη στο γεγονός ότι διατίθεται μαζί με IR extender. Έτσι, στο δεύτερο δωμάτιο που θα παρακολουθείτε TV θα μπορείτε να χειρίζεστε και την οπτικοακουστική πηγή HDMI, το σήμα της οποίας διαμορφώνεται και αναμεταδίδεται μέσω του...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved