10/02/2016

Κανάλι "House of Cards" ετοιμάζει ο OTE TV!

Γράφτηκε από: N.D
Ένα νέο "pop-up" κανάλι, αφιερωμένο στην δημοφιλή σειρά "House of Cards", ετοιμάζει για το Μάρτη ο OTE TV ενω έχουν ήδη ξεκινήσει στο πρόγραμμα του να μεταδίδονται και κάποια σύντομα teaser για τη νέα προσθήκη.

Ένα νέο "pop-up" κανάλι, αφιερωμένο στη δημοφιλή σειρά "House of Cards", ετοιμάζει για το Μάρτη ο OTE TV, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει στο πρόγραμμά του να μεταδίδονται και κάποια σύντομα teaser για τη νέα προσθήκη. Το κανάλι "House of Cards" υπολογίζεται να ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου, θα είναι 24ωρο, και θα μεταδώσει όλα τα επεισόδια των τριών πρώτων κύκλων back2back, φυσικά ξεκινώντας απο τον πρώτο.

Έτσι μετά από μια εντατική παρακολούθηση των προηγούμενων κύκλων της πολυβραβευμένης σειράς, οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν την παγκόσμια πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της στις 4 Μαρτίου (ταυτόχρονα με την Αμερική!).

Η καινοτομία εδώ, σε σύγκριση με άλλες σειρές, είναι πως το Netflix θα διαθέσει και τα 13 επεισόδια του τέταρτου κύκλου μια και έξω, μέσα σε μια νύχτα! Είναι μια τακτική που συνηθίζει το Netflix και για άλλες σειρές και όσοι έχουν πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix το γνωρίζουν ήδη. Το ίδιο προτίθεται να κάνει και για τους συνδρομητές του ο OTE TV.  Nα τους προσφέρει δηλαδή την επιλογή, αν θέλουν, να παρακολουθήσουν με τη μία όλα τα επεισόδια (13 τον αριθμό) του τέταρτου κύκλου (μέχρι τελικής πτώσεως), ή να τα γράψουν στο δέκτη τους και να τα παρακολουθήσουν όποτε αυτοί θέλουν. Αν επιμένετε βέβαια στον παραδοσιακό τρόπο θέασης ενός επεισοδίου την εβδομάδα μπορείτε φυσικά να συνεχίσετε να το κάνετε. Το κανάλι υπολογίζεται να ολοκληρώσει τον κύκλο του στις 15 Μαρτίου, παραδίδοντας τη σκυτάλη στη μετάδοση των επεισοδίων, στο OTE Cinema 4HD. 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.