26/07/2016

Καταστροφή 100.000 δορυφορικών κατόπτρων στο Ιράν

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το ιρανικό καθεστώς κατέστρεψε 100.000 δορυφορικά κάτοπτρα και δέκτες στα πλαίσια μίας επιχείρησης εναντίον των απαγορευμένων συσκευών, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιρανικού τύπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην Τεχεράνη, ο στρατηγός Mohammad Reza Naghd, υπεύθυνος της παραστρατιωτικής οργάνωσης Basij, προειδοποίησε...

Το ιρανικό καθεστώς κατέστρεψε 100.000 δορυφορικά κάτοπτρα και δέκτες στα πλαίσια μίας επιχείρησης εναντίον των απαγορευμένων συσκευών, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιρανικού τύπου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στην Τεχεράνη, ο στρατηγός Mohammad Reza Naghd, υπεύθυνος της παραστρατιωτικής οργάνωσης Basij, προειδοποίησε για τα προγράμματα που μεταδίδονται μέσω δορυφόρου, και υποστήριξε ότι τα περισσότερα από τα κανάλια που λαμβάνονται δορυφορικά παρεκκλίνουν από τις αρχές της ηθικής και του πολιτισμού της κοινωνίας, φέρνοντας περισσότερα διαζύγια, εξάρτηση και ανασφάλεια.

http://www.telesatellite.com/actu/47744-100-000-paraboles-detruites-en-iran.html

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.