23/06/2017

Τελεσίγραφο στο Κατάρ: Κλείστε το Al Jazeera

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Το Κατάρ παρέλαβε ένα τελεσίγραφο 10 ημερών για να κλείσει το ειδησεογραφικό κανάλι Al Jazeera ως μέρος μιας σειράς απαιτήσεων από τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και τις άλλες χώρες του Κόλπου. Το Κουβέιτ, το οποίο δεν εμπλέκεται στη διαμάχη και ενεργεί ως μεσάζον, παρέδωσε μία λίστα απαιτήσεων προς το Κατάρ που περιλαμβάνουν το κλείσιμο...

Το Κατάρ παρέλαβε ένα τελεσίγραφο 10 ημερών για να κλείσει το ειδησεογραφικό κανάλι Al Jazeera ως μέρος μιας σειράς απαιτήσεων από τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και τις άλλες χώρες του Κόλπου.

Το Κουβέιτ, το οποίο δεν εμπλέκεται στη διαμάχη και ενεργεί ως μεσάζον, παρέδωσε μία λίστα απαιτήσεων προς το Κατάρ που περιλαμβάνουν το κλείσιμο του ειδησεογραφικού καναλιού, τον τερματισμό όλων των σχέσεων του Κατάρ με το Ιράν και των δεσμών του με την Μουσουλμανική Αδελφότηα, το κλείσιμο μίας στρατιωτικής τουρκικής βάσης στο Κατάρ και την καταβολή «αποζημίωσης» στη Σαουδική Αραβία.

Στις απαιτήσεις περιλαμβάνεται επίσης το κλείσιμο των θυγατρικών του Al Jazeera, που σημαίνει το κλείσιμο των αγγλόφωνων και των άλλων ξενόγλωσσων καναλιών.

Το Κατάρ, μέσω του Al Jazeera, λέει ότι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί μέχρις ότου η Σαουδική Αραβία αποσύρει τον αποκλεισμό της χώρας.

http://advanced-television.com/

 

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.