05/09/2017

Νέα προϊόντα PROMAX στην έκθεση IBC 2017

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Αναρωτιέστε τι είναι ένας 4K frame grabber; Τι είναι το OTT; Παρακαλώ μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έκθεση IBC 2017 για να σας εξηγήσουμε. Η RANGERNeo, η νέα γενιά πολυλειτουργικών αναλυτών τηλεοπτικών, δορυφορικών και WIFI υπηρεσιών, περιλαμβάνει πλέον λειτουργίες μέτρησης 4Κ frame grabber και OTT. Τα RANGERNeo είναι αναλυτές που προορίζονται να βοηθήσουν...
Αναρωτιέστε τι είναι ένας 4K frame grabber; Τι είναι το OTT;

Παρακαλώ μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην έκθεση IBC 2017 για να σας εξηγήσουμε. Η RANGERNeo, η νέα γενιά πολυλειτουργικών αναλυτών τηλεοπτικών, δορυφορικών και WIFI υπηρεσιών, περιλαμβάνει πλέον λειτουργίες μέτρησης 4Κ frame grabber και OTT.

Τα RANGERNeo είναι αναλυτές που προορίζονται να βοηθήσουν τους τεχνικούς στην εγκατάσταση και αντιμετώπιση προβλημάτων εμπορικών δορυφόρων, SNG, TVRO, τηλεοπτικών εκπομπών, καλωδιακής τηλεόρασης, IPTV, Fiber, WiFI ... και επίσης να αντιμετωπίσουν τις πολλές προκλήσεις που προκαλεί ο ασύρματος κόσμος και τις νέες πλατφόρμες παράδοσης βίντεο.

http://www.promaxelectronics.com/

OTT ΑΝΑΛΥΣΗ

To OTT ή Over The Top αναφέρεται σε υπηρεσίες βίντεο, ήχου και άλλων μέσων που παραδίδονται απευθείας στο χρήστη μέσω του Διαδικτύου. Υπάρχουν διαφορετικά πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών OTT. Θα καλύψουμε το MPEG-DASH σε αυτή την έκδοση με κάλυψη για τα άλλα να έρχονται σε μεταγενέστερο στάδιο. Όλα τα πρωτόκολλα OTT αντιμετωπίζουν το θεμελιώδες πρόβλημα της ανεπαρκούς ανεκτικότητας του θεατή σε διαταραχές ή buffering κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής βίντεο που προκαλείται από τις φυσικά μεταβαλλόμενες συνθήκες δικτύου του Διαδικτύου.

http://www.promaxelectronics.com/

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Παρακολούθηση σήματος, drive test, coverage function, διαφορετικά ονόματα για ελαφρώς διαφορετικές λειτουργίες που μπορούν να πραγματοποιούν συνεχείς μετρήσεις σε ένα τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό κανάλι. Επεκτείνουμε αυτές τις λειτουργίες επιτρέποντας τώρα ταυτόχρονες μετρήσεις στάθμης σήματος για πολλαπλά κανάλια.

http://www.promaxelectronics.com/

PROWATCH Neo ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το PROWATCHNeo είναι ένα σύστημα παρακολούθησης προσανατολισμένο στην επίβλεψη ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, καλωδιακής τηλεόρασης και δορυφορικών τηλεοπτικών δικτύων στη ζώνη συχνοτήτων 5 έως 2500 MHz.

Είναι επίσης δυνατή η αναζήτηση IPTV, ASI-TS ή WiFi στις ζώνες 2,4 και 5,7 GHz. Είναι δυνατή η αναζήτηση ψηφιακών επίγειων εκπομπών σε DVB-T, DVB-T2, ATSC, ISDB-T / TB και J.83B, καλωδιακή τηλεόραση σε QAM και DVB-C2 και δορυφορικές υπηρεσίες σε DSS, DVB-S και DVB-S2.

Το σύστημα παρακολούθησης είναι συμβατό με το SNMP, επιτρέποντάς του να αποτελεί μέρος οποιουδήποτε συστήματος διαχείρισης SNMP που χρησιμοποιείται ήδη από τον διαχειριστή του δικτύου. Παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό για τις διάφορες παραμέτρους σε όλες τις τοποθεσίες για να εγγυηθεί την ποιότητα του πλήρους δικτύου.

http://www.promaxelectronics.com/

Δελτίο Τύπου PROMAX
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.