03/10/2017

Επίδειξη λειτουργιών για τους αναλυτές της Promax

Απομακρυσμένος έλεγχος του αναλυτή. Επίδειξη της λειτουργίας του webserver που είναι διαθέσιμη σε μερικούς από τους αναλυτές σειράς RANGERNeo που σας επιτρέπει να δείτε την ανάλυση του φάσματος σε πραγματικό χρόνο, σας δίνει πρόσβαση στις μετρήσεις και σας δείχνει το βίντεο του επιλεγμένου καναλιού απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο...

Απομακρυσμένος έλεγχος του αναλυτή
Επίδειξη της λειτουργίας του webserver που είναι διαθέσιμη σε μερικούς από τους αναλυτές σειράς RANGERNeo που σας επιτρέπει να δείτε την ανάλυση του φάσματος σε πραγματικό χρόνο, σας δίνει πρόσβαση στις μετρήσεις και σας δείχνει το βίντεο του επιλεγμένου καναλιού απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Από οπουδήποτε στον κόσμο και χωρίς πρόσθετη εγκατάσταση λογισμικού.

Επίδειξη λειτουργίας ΟΤΤ
Επίδειξη λειτουργίας OTT των αναλυτών RANGERNeo. Το OTT (Over-The-Top TV) είναι το σύστημα που χρησιμοποιείται από πολλούς παρόχους βίντεο στο διαδίκτυο. Με τον ενσωματωμένο μετρητή ισχύος πεδίου του αναλυτή OTT μπορείτε να εκτελέσετε διαφορετικούς ελέγχους και να εντοπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με την υποβαθμισμένη λήψη.

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.