Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 14:52

Η ΗΒΟ επεκτείνει την υπηρεσία SVOD στην Ευρώπη

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία. Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής. Ωστόσο, οι καταναλωτές στις τέσσερις χώρες θα μπορούν πλέον να εγγραφούν ξεχωριστά για την OTT υπηρεσία video-on-demand και να παρακολουθούν το περιεχόμενο σε υπολογιστές, smartphone, tablet, Apple TV, Chromecast, smart TV της Samsung και στο PlayStation.

Κάθε συνδρομητής HBO Go μπορεί να προσθέσει έως και πέντε συσκευές και να χρησιμοποιεί δύο ροές ταυτόχρονα. Όλοι οι νέοι συνδρομητές που επιλέγουν αυτήν την δυνατότητα θα έχουν δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για το premium περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Go. Η συνδρομή θα καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας που παρέχεται κατά την εγγραφή.

Η κίνηση σημαίνει ότι οι τηλεθεατές στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα μπορούν να δουν περιεχόμενο όπως το Game of Thrones, το Westworld και το Silicon Valley, καθώς και τοπικές εκπομπές όπως τα Shadows, Silent Valley (Ρουμανία), Burning Bush, Wasteland Τσεχία) και Golden Life (Ουγγαρία) και μια επιλογή ντοκιμαντέρ.

Το HBO Go είναι διαθέσιμο μέσω διαφόρων συνεργατών στις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Liberty Global και η RCS & RDS στη Ρουμανία. Πέρυσι, η UPC Czech Republic, που ανήκει στην Liberty Global, διέθεσε το HBO Go στους πελάτες του Διαδικτύου χωρίς τηλεοπτική συνδρομή.

Επίσης, η HBO δρομολόγησε φέτος υπηρεσίες SVOD και στη Λατινική Αμερική.

http://tbivision.com/news/2017/11/hbo-expands-svod-service-europe/816522/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TRIAX TDH HEADEND

Η αγορά σήμερα

30-05-2018

TRIAX TDH HEADEND

Διατίθεται νέα ξενοδοχειακά πακέτα για το TDH Headend της Triax με προεγκατεστημένες μονάδες. Το ένα πακέτο διατίθεται με δυνατότητα επιλογής εισόδου 8 σημάτων από δορυφορικούς ή επίγειους transponders, ανάλογα με τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ενώ αποδίδει στην έξοδο 4 DVB-T multiplex και 56 IP streams. Το άλλο πακέτο καλύπτει μεγαλύτερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Τεύχος 117

21-05-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 117

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Όπως κάθε μήνα, η Ματίνα Παπαχριστούδη σας βάζει στο κόσμο των Media, δίνοντάς ειδήσεις που αφορούν το χώρο της τηλεόρασης και τις εξελίξεις που τρέχουν σε αυτόν. Ο Νίκος Μποζιονέλος μέσα από τη στήλη του SPORT+ σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αθλητική επικαιρότητα στον χώρο των media και ταυτόχρονα σας παρουσιάζει πώς παίζει μπάλα η ΕΡΤ στο Μουντιάλ. Σ ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, όμως, σίγουρα πρέπει να αφιερωθούν πολλές σελίδες. Έτσι, μέσα από το κεντρικό αφιέρωμα αυτού του τεύχους θα μάθετε όλες τις πληροφορίες που θέλετε για το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου. Ποιες ομάδες συμμετέχουν; Τι ρόλο θα παίξει ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.