QM 3190 - 3500 likes
Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 14:52

Η ΗΒΟ επεκτείνει την υπηρεσία SVOD στην Ευρώπη

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία. Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής. Ωστόσο, οι καταναλωτές στις τέσσερις χώρες θα μπορούν πλέον να εγγραφούν ξεχωριστά για την OTT υπηρεσία video-on-demand και να παρακολουθούν το περιεχόμενο σε υπολογιστές, smartphone, tablet, Apple TV, Chromecast, smart TV της Samsung και στο PlayStation.

Κάθε συνδρομητής HBO Go μπορεί να προσθέσει έως και πέντε συσκευές και να χρησιμοποιεί δύο ροές ταυτόχρονα. Όλοι οι νέοι συνδρομητές που επιλέγουν αυτήν την δυνατότητα θα έχουν δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για το premium περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Go. Η συνδρομή θα καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας που παρέχεται κατά την εγγραφή.

Η κίνηση σημαίνει ότι οι τηλεθεατές στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα μπορούν να δουν περιεχόμενο όπως το Game of Thrones, το Westworld και το Silicon Valley, καθώς και τοπικές εκπομπές όπως τα Shadows, Silent Valley (Ρουμανία), Burning Bush, Wasteland Τσεχία) και Golden Life (Ουγγαρία) και μια επιλογή ντοκιμαντέρ.

Το HBO Go είναι διαθέσιμο μέσω διαφόρων συνεργατών στις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Liberty Global και η RCS & RDS στη Ρουμανία. Πέρυσι, η UPC Czech Republic, που ανήκει στην Liberty Global, διέθεσε το HBO Go στους πελάτες του Διαδικτύου χωρίς τηλεοπτική συνδρομή.

Επίσης, η HBO δρομολόγησε φέτος υπηρεσίες SVOD και στη Λατινική Αμερική.

http://tbivision.com/news/2017/11/hbo-expands-svod-service-europe/816522/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

RUCKUS UNLEASHED

Η αγορά σήμερα

17-09-2018

RUCKUS UNLEASHED

Το Ruckus Unleashed είναι μια λύση ασύρματου LAN (WLAN) χωρίς controller, η οποία επιτρέπει σε μικρές - μεσαίες επιχειρήσεις να παρέχουν στους χρήστες τους βέλτιστη Wi-Fi εμπειρία σε προσιτή τιμή. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης που είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζει την ανάγκη απασχόλησης εξειδικευμένου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.