Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 14:52

Η ΗΒΟ επεκτείνει την υπηρεσία SVOD στην Ευρώπη

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία. Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής. Ωστόσο, οι καταναλωτές στις τέσσερις χώρες θα μπορούν πλέον να εγγραφούν ξεχωριστά για την OTT υπηρεσία video-on-demand και να παρακολουθούν το περιεχόμενο σε υπολογιστές, smartphone, tablet, Apple TV, Chromecast, smart TV της Samsung και στο PlayStation.

Κάθε συνδρομητής HBO Go μπορεί να προσθέσει έως και πέντε συσκευές και να χρησιμοποιεί δύο ροές ταυτόχρονα. Όλοι οι νέοι συνδρομητές που επιλέγουν αυτήν την δυνατότητα θα έχουν δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για το premium περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Go. Η συνδρομή θα καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας που παρέχεται κατά την εγγραφή.

Η κίνηση σημαίνει ότι οι τηλεθεατές στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα μπορούν να δουν περιεχόμενο όπως το Game of Thrones, το Westworld και το Silicon Valley, καθώς και τοπικές εκπομπές όπως τα Shadows, Silent Valley (Ρουμανία), Burning Bush, Wasteland Τσεχία) και Golden Life (Ουγγαρία) και μια επιλογή ντοκιμαντέρ.

Το HBO Go είναι διαθέσιμο μέσω διαφόρων συνεργατών στις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Liberty Global και η RCS & RDS στη Ρουμανία. Πέρυσι, η UPC Czech Republic, που ανήκει στην Liberty Global, διέθεσε το HBO Go στους πελάτες του Διαδικτύου χωρίς τηλεοπτική συνδρομή.

Επίσης, η HBO δρομολόγησε φέτος υπηρεσίες SVOD και στη Λατινική Αμερική.

http://tbivision.com/news/2017/11/hbo-expands-svod-service-europe/816522/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΙCECRYPT 1650CHD

Η αγορά σήμερα

13-11-2017

ΙCECRYPT 1650CHD

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, ο νέος δέκτης Icecrypt 1650CHD. Πρόκειται για ένα HD δέκτη combo που επιτρέπει, επίγεια, δορυφορική και καλωδιακή λήψη. Διαθέτει υποδοχή κάρτας UCAS συμβατή με τις περισσότερες κάρτες της αγοράς, αλλά και θύρα Ethernet για σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι δύο θύρες USB επιτρέπουν την εγγραφή προγραμμάτων αλλά...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Τεύχος 111

22-11-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 111

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και φυσικά τεστ με τα καλύτερα προϊόντα του μήνα. Το περιεχόμενο UHD/4K αυξάνεται συνεχώς και μαζί του αυξάνονται και οι ανάγκες για αντίστοιχο εξοπλισμό λήψης. Έτσι, σαρώσαμε την ελληνική αγορά, ώστε να δούμε τι διατίθενται σε αυτή και συνολικά βρήκαμε 13 UHD/4K δέκτες τους οποίους και σας παρουσιάζουμε. Οι περισσότεροι από τους δέκτες βγαίνουν πλέον σε αρκετά οικονομική τιμή, ενώ ως γνωστό από δυνατότητες είναι ότι καλύτερο, αφού άλλωστε τα μοντέλα 4Κ αποτελούν τις ναυαρχίδες των εταιριών. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που γράψαμε τελευταία φορά για τις βασικές αρχές της δορυφορικής εκπομπής και λήψης. Έτσι, αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα άρθρο – οδηγό που να περιλαμβάνει όλα όσα χρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved