Ειδήσεις . News
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 | 14:52

Η ΗΒΟ επεκτείνει την υπηρεσία SVOD στην Ευρώπη

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία. Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η HBO Go ξεκίνησε ως μία υπηρεσία άμεσης πρόσβασης στους καταναλωτές, σε τέσσερις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Η premium streaming υπηρεσία της HBO διατίθεται από σήμερα χωρίς ξεχωριστή τηλεοπτική συνδρομή στην Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Η HBO δήλωσε ότι η HBO Go θα συνεχίσει να διατίθεται μέσω τοπικών συνεργατών διανομής. Ωστόσο, οι καταναλωτές στις τέσσερις χώρες θα μπορούν πλέον να εγγραφούν ξεχωριστά για την OTT υπηρεσία video-on-demand και να παρακολουθούν το περιεχόμενο σε υπολογιστές, smartphone, tablet, Apple TV, Chromecast, smart TV της Samsung και στο PlayStation.

Κάθε συνδρομητής HBO Go μπορεί να προσθέσει έως και πέντε συσκευές και να χρησιμοποιεί δύο ροές ταυτόχρονα. Όλοι οι νέοι συνδρομητές που επιλέγουν αυτήν την δυνατότητα θα έχουν δωρεάν δοκιμή ενός μηνός για το premium περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Go. Η συνδρομή θα καταβάλλεται μέσω πιστωτικής κάρτας που παρέχεται κατά την εγγραφή.

Η κίνηση σημαίνει ότι οι τηλεθεατές στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης θα μπορούν να δουν περιεχόμενο όπως το Game of Thrones, το Westworld και το Silicon Valley, καθώς και τοπικές εκπομπές όπως τα Shadows, Silent Valley (Ρουμανία), Burning Bush, Wasteland Τσεχία) και Golden Life (Ουγγαρία) και μια επιλογή ντοκιμαντέρ.

Το HBO Go είναι διαθέσιμο μέσω διαφόρων συνεργατών στις τέσσερις χώρες, μεταξύ των οποίων η Liberty Global και η RCS & RDS στη Ρουμανία. Πέρυσι, η UPC Czech Republic, που ανήκει στην Liberty Global, διέθεσε το HBO Go στους πελάτες του Διαδικτύου χωρίς τηλεοπτική συνδρομή.

Επίσης, η HBO δρομολόγησε φέτος υπηρεσίες SVOD και στη Λατινική Αμερική.

http://tbivision.com/news/2017/11/hbo-expands-svod-service-europe/816522/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

20-02-2018

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Τα νέα OTT TV Box της γερμανικής Golden Interstar είναι διαθέσιμα από την Ψηφιακή Τεχνολογία. Τα G-150/G-200 επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχονται με προεγκατεστημένο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved