Ειδήσεις . News
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 | 12:57

O "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" γίνεται τηλεοπτική σειρά από την Amazon

Η υπηρεσία streaming της Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι φέρνει το έπος του J.R.R. Tolkien στην τηλεόραση, με δέσμευση πολλαπλών σεζόν. Η τηλεοπτική σειρά θα τοποθετηθεί χρονικά πριν από την ταινία μεγάλου μήκους του 2001 "The Fellowship of the Ring", η οποία ξεκίνησε την τριλογία που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson. Η Amazon ανακοίνωσε επίσης ότι η συμφωνία περιλαμβάνει τις δυνατότητες για παραγωγή...
Γράφτηκε από: Σ.Χ.

Η υπηρεσία streaming της Amazon ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι φέρνει το έπος του J.R.R. Tolkien στην τηλεόραση, με δέσμευση πολλαπλών σεζόν.

Η τηλεοπτική σειρά θα τοποθετηθεί χρονικά πριν από την ταινία μεγάλου μήκους του 2001 "The Fellowship of the Ring", η οποία ξεκίνησε την τριλογία που σκηνοθέτησε ο Peter Jackson.

Η Amazon ανακοίνωσε επίσης ότι η συμφωνία περιλαμβάνει τις δυνατότητες για παραγωγή σειρών spin-off.

"Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο που έχει αιχμαλωτίσει τη φαντασία γενεών οπαδών μέσω της λογοτεχνίας και της μεγάλης οθόνης", δήλωσε η Sharon Tal Yguado, επικεφαλής των τηλεοπτικών σειρών των Amazon Studios. "Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Tolkien Estate και το Trust, την HarperCollins και τη New Line σε αυτή τη συναρπαστική παραγωγή για την τηλεόραση και είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε στους φίλους του "The Lord of the Rings" ένα νέο επικό ταξίδι στη Μέση Γη".

Η απόκτηση από το Amazon των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του "Lord of the Rings" επεκτείνει τα είδη προγράμματος που προσφέρει η υπηρεσία streaming.

Οι ταινίες "Άρχοντας των Δακτυλιδιών" έχουν φέρει συνολικά ακαθάριστα έσοδα σχεδόν 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Το cast περιελάμβανε τον Elijah Wood, τον Viggo Mortensen, τον Ian McKellen, τον Liv Tyler, τον Sean Astin και τον Orlando Bloom.

Το cast για την τηλεοπτική σειρά δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

http://edition.cnn.com/

 

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Η αγορά σήμερα

20-02-2018

Golden Interstar G-150/200 4K TV BOX

Τα νέα OTT TV Box της γερμανικής Golden Interstar είναι διαθέσιμα από την Ψηφιακή Τεχνολογία. Τα G-150/G-200 επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet, να μένει πάντα συνδεδεμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να παρακολουθεί ελληνικά και ξένα προγράμματα χωρίς την ανάγκη να πληρώνει κάποια συνδρομή. Επιπλέον, έρχονται με προεγκατεστημένο...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved